ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor SECRET PLAY Secret Mini Vibe fuchsia

Vibrátor SECRET PLAY Secret Mini Vibe fuchsia

Fantastický mini vibrátor SECRET PLAY Secret Mini Vibe z hebkého silikonu s úzkou zahnutou špičkou. 16 vibračních a pulzačních režimů ideální do kabelky.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy, už jste se setkali v minulosti s náhlým pocitem rozkoše, který přišel v době, kdy jste mimo své pohodlí domova? Dostali jste neuvěřitelnou chuť si užít intimní chvilku ihned, ale neměli jste u sebe svou oblíbenou hračku? To se může jednoduše změnit. Vibrátor SECRET PLAY Secret Mini Vibe v růžovo stříbrném provedení je zde přesně pro tyto případy. Úchvatný mini vibrátor vyrobený z odolného ABS plastu a hedvábného silikonu lékařské kvality s tak sametově jemným povrchem, jaký si ani nedokážete představit se stane ideálním společníkem na jakoukoliv cestu. Můžete si jej vzít do své kabelky a nikdy už se nespokojit s tím, že si budete muset počkat, až budete ve své ložnici. Tento maličký šikula vás potěší svým výjimečně tichým motorem a unikátními 16 vibračními a pulzačními rytmy. Má velmi štíhlou a zahnutou flexibilní špičku ve tvaru delfínka, která se precizně zaměří buď na stimulaci vašeho bodu G nebo k bodovému dráždění bradavek, klitorisu či jiných erotogenních zón. Vyzkoušet jej můžete také ve sprše nebo ve vaně, protože je vodotěsný a pohánět jej bude baterie typu LR1, která je součástí balení.
Neomezujte své touhy a prožívejte smyslné momenty kdykoliv a kdekoliv budete chtít.

Jednoduché ovládání jej dovolí rychle použít opravdu kdekoliv. Krátkým stiskem tlačítka na základně zapnete první režim vibrací. Následnými krátkými stisky tlačítka měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Vypnete jej dlouhým podržením tlačítka po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor SECRET PLAY Secret Mini Vibe fuchsia:

  • šikovný mini vibrátor ideální jako společník na jakoukoliv cestu
  • lehce flexibilní zahnutá měkká špička ve tvaru delfína
  • kvalitní sametově hebký lékařský silikon a odolný stříbrný ABS plast
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • 16 různých vibračních a pulzačních režimů
  • kompaktní velikost vhodná do každé kabelky
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • baterie je součástí balení
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 10 cm, použitelná délka 8,4 cm, průměr 2,2 cm
Vibrace: ano
Pohon: 1 x LR1 baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry