ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Seven Creations Intense Supreme Vibe pink

Vibrátor Seven Creations Intense Supreme Vibe pink

Extrémně silný mini vibrátor Seven Creations Intense Supreme Vibe v růžové barvě z odolného ABS plastu potažený hedvábným silikonem nabízí 7 vibračních režimů.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jste mimo pohodlí svého domova ale i tak vás přepadla chuť na divokou jízdu? Mějte u sebe tento vibrátor Seven Creations Intense Supreme Vibe v růžové barvě a užijte si jeho služby kdykoliv budete chtít. Malinký vibrátor je natolik kompaktní, že snadno vklouzne do jakékoliv kabelky. Užitečná funkce zámku tlačítka zabrání nechtěnému spuštění, takže jej můžete nenápadně vzít s sebou třeba na procházku. Je vyroben z odolného ABS plastu, který je potažen příjemným sametově hebkým silikonem a pohladí tak vaše partie s maximální něžností. Jeho hladký povrch a úzká špička může být také perfektní pomůckou pro anální škádlení. Má extrémně výkonný motor umístěný přímo ve své špičce, takže se dostane do přímého kontaktu s vaší lasturkou či klitorisem a poskytne vám tak 7 ultra silných vibračních a pulzačních režimů. Fantastické nespoutané orgasmy na sebe nenechají dlouho čekat a vy prožijete slast, kterou pocítíte až v konečcích prstů. Toto intenzivní vzrušení si můžete vychutnat i ve sprše či ve vaně, protože je vodotěsný a nabíjí se pohodlně přiloženým USB kabelem.
Nenechte se omezovat a využijte fascinující vibrace kdykoliv a kdekoliv.

Jednoduché ovládání jej dovolí rychle použít opravdu kdekoliv. Podržte tlačítko power po dobu 3 vteřin pro aktivaci či deaktivaci cestovního zámku. Vibrátor zabliká svou LED diodou. Pokud máte odemčeno, stačí krátkým stiskem zapnout první režim vibrací a pulzací a opětovnými krátkými stisky měníte jednotlivé rytmy. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Seven Creations Intense Supreme Vibe pink:

  • elegantní a tenký mini vibrátor vhodný k vaginálním i análním hrátkám
  • pevné a dokonale hladké tělo
  • odolný ABS plast potažený kvalitním sametově hebkým silikonem
  • neuvěřitelně výkonný motor umístěný přímo ve špičce
  • 7 ultra intenzivních vibračních a pulzačních režimů
  • funkce zámku tlačítka proti nechtěnému zapnutí v kabelce
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová, bílá, šedá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 9,5 cm, použitelná délka 7,7 cm, průměr 2,3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry