Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor a stimulátor klitorisu 2v1 ZALO QUEEN G-SPOT vínový

Vibrátor a stimulátor klitorisu 2v1 ZALO QUEEN G-SPOT vínový

Vibrátor ZALO QUEEN se stimulátorem klitorisu z ultra hebkého silikonu nabídne 8 vibračních režimů, 8 vlnových rytmů patentované technologie a funkci nahřívání.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy, představte si erotickou pomůcku, která se o vás postará jako nikdo na světě tak mocně, že budete muset zarýt své nehty do matrace a na hlavu zabořit do polštáře, aby o vaší chvilce nevědělo celé město. Teď tuto představu zdvojnásobte a přesně to vám dopřeje tento fenomenální vibrátor se stimulátorem klitorisu ZALO QUEEN. Nadchne vás svým výjimečným luxusním designem a unikátní vínově červenou barvou zdobenou pozlaceným elegantním prvkem z odolného ABS plastu doplněný o třpytivý kamínek z kolekce krystalů Swarovski®. Je vyroben z neuvěřitelně jemného a sametového silikonu prvotřídní potravinářské kvality s tak hebkým povrchem, že se jej už nikdy nebudete chtít vzdát. Má rukojeť ergonomicky tvarovanou tak, aby vám nikdy nevypadla z ruky a vaše potěšení tak předčasně neskončilo. Rameno vibrátoru je lehce zakřivené pro to nejdokonalejší dráždění bodu G, který je už tak považován za nejcitlivější místo ženského těla. Zkosená úzká špička má stimulační drážky na povrchu a měkké místo ukrývající skutečný poklad.
3 extrémně výkonné motory hrají fantastické trio vedoucí k tomu nejintenzivnějšímu orgasmu vašeho sólového představení. Jeden motor se postará o nahřátí špičky, které vás v zimě zahřeje a v létě nažhaví. Teplotu nastaví na bezpečných a maximálně příjemných 42° C. Druhý motor je vibrační a nabídne vám 8 vzrušujících vibračních a pulzačních rytmů. Třetí se chlubí patentovanou technologií PulseWave™, která pracuje s vlnami. Tu využijete při vnitřní hloubkové masáži, ale také při stimulaci klitorisu, která vám zajistí nečekaně žhavé prožitky. Vybrat si můžete z 8 režimů vlnobití. V nádherném dárkovém balení naleznete také silikonový návlek, který jej v mžiku promění na bezkontaktní stimulátor, který pracuje na bázi tlakových vln. Bude jemně a citlivě nasávat a zase vypouštět váš klitoris, což povede k velmi silnému a rychlému vyvrcholení.
Funkce zámku tlačítek vás potěší, jelikož se na cestách samovolně nezapne a rozhodně vás potěší moderní technologie Bluetooth, která jej propojí s mobilní aplikací ZALO REMOTE, kterou zdarma stáhnete do svého telefonu. Ta nabídne další vibrační rytmy, vytváření vlastních křivek, ovládání hudbou či intuitivním dotykem na displeji telefonu. Také jej vyzkoušejte ve sprše, protože ve spojení s teplou vodou vám přinese jedinečné intimní pocity a to vám dovolí jeho odolnost proti stříkající vodě. Pokud mu dojde chuť vás obšťastňovat, přiloženým magnetickým USB kabelem mu ji zase vrátíte.
Nechejte hýčkat své tělo i mysl přepychovou hračkou, která vás vynese do erotického nebe.

Jednoduché ovládání vás od sexy hrátek neodradí. Nad krystalem se v záhybech zdobení nacházejí dvě tlačítka. Deaktivaci zámku tlačítek provedete podržením obou tlačítek současně po dobu 2 vteřin. Krátce stiskněte spodní tlačítko pro zapnutí vibrátoru do pohotovostního režimu. Vibrátor vás přivítá rozblikáním LED diody. Až nyní lze stejným způsobem tlačítka zase zamknout. Dalšími krátkými stisky spodního tlačítka zapnete a měníte jednotlivé pulzační režimy vln. Krátkými stisky vrchního tlačítka zapnete a měníte rytmy vibrací a pulzací. Pro pozastavení vibrací podržte tlačítko po dobu 3 vteřin. Funkci nahřívání zapnete i vypnete krátkým stiskem tlačítka ZALO na špičce rukojeti. Vibrátor vypnete dlouhým podržením spodního tlačítka po dobu 3 vteřin.
Pro použití s mobilní aplikací ZALO REMOTE si ji stáhněte do telefonu. Zapněte vibrátor do pohotovostního stavu a spusťte aplikaci. Vpravo nahoře stiskněte symbol Bluetooth a vyhledejte hračku. Spárování se potvrdí dvěma rychlými vibracemi. Stiskněte ENTER a užívejte si rozmanitost.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor a stimulátor 2v1 ZALO QUEEN:

  • luxusní erotická pomůcka v naprosto elegantním designu
  • vyrobeno ze sametového potravinářského silikonu prvotřídní kvality
  • dekorace v podobě zlatého zdobení se vsazeným krystalem Swarovski®
  • ergonomická rukojeť a zahnutá špička pro bezkonkurenční masáž bodu G
  • tři neuvěřitelně tiché a výkonné motory pracující samostatně
  • 8 vibračních a pulzačních režimů a 8 rytmů vln patentované technologie PulseWave™
  • bezkontaktní stimulace klitorisu pomocí tlakových vln díky speciálnímu návleku
  • ovládání vibrátoru také pomocí mobilní aplikace
  • funkce nahřívání a zámku tlačítek
  • voděodolný pro mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: červená, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast, krystal Swarovski®
Rozměry: celková délka vibrátoru 21,5 cm, použitelná délka 13,5 cm, průměr 3,5 cm, délka návleku 17 cm, šířka návleku 4,3 cm, vnitřní průměr hubičky 1,1 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry