Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
Masážní hlavice a vibrátor 2v1 Svakom EMMA pink

Masážní hlavice a vibrátor 2v1 Svakom EMMA pink

Vodotěsný silikonový vibrátor s masážní hlavicí a nástavcem Svakom EMMA v růžové barvě. 5 stupňů vibrací, 5 rychlostí a zahřívání hlavice až na 38°C.
Dárek
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vibrátor Svakom EMMA pink dodá vašim intimním chvilkám ten pravý náboj ať už jste sama nebo s partnerem. Vibrátor má neobvyklý tvar, kdy jeho jeden konec tvoří koule, na kterou lze připevnit nástavec se dvěma delšími oušky, která vás budou dráždit v erotogenních zónách nebo příjemně masírovat tam, kde si to jen budete přát.
Je vyroben z neskutečně hebkého silikonu, který je bezpečný pro tělo a snadno se udržuje jeho hygiena. Vibrátor má kromě 5 silných vibrací, které je možné nastavit v 5 intenzitách, také funkci nahřívání hlavice až na 38°C.
Pomůcka má snadné, inteligentní ovládání ve spodní části, kde je také zdobení stříbřením z ABS plastu. Je zde podlouhlé a kulaté tlačítko, obě pro aktivaci i deaktivaci stačí dlouze zmáčknout přibližně po dobu 3 vteřin. Kulaté slouží k nahřátí hlavice, na podlouhlém je ovládání vibrací a intenzity. Šipky vám intenzitu sníží nebo zvýší krátkým stiskem, zároveň jejich dvojklikem změníte program vibrace. Prostřední tlačítko slouží k vypnutí a zapnutí vibrátoru a také jím zvolíte základní nastavení vibrace.
Nabijete jej USB kabelem za zhruba 2 hodiny, poté EMMA vydrží až 48 hodin! Vodotěsnost vám dovolí zařádit si také v bazénu nebo ve sprše. Před a po každém použití vibrátor opláchněte teplou mýdlovou vodou nebo si opatřete čistič erotických pomůcek. Z gelů vždy sáhněte jen po lubrikantu na bázi vody. EMMU vám rádi dodáme v pěkné dárkové krabičce značky SVAKOM, kde kromě USB kabelu najdete semišový obal na vibrátor.

Proč si vybrat masážní hlavici a vibrátor 2v1 Svakom EMMA pink:

  • vibrátor a masážní hlavice v jednom
  • nástavec s oušky pro ještě více zábavy a uvolnění
  • 5 stupňů vibrací a 5 rychlostí + funkce zahřívání hřídele
  • použitým materiálem je hypoalergenní silikon
  • vodotěsné provedení s dlouhou výdrží až 48 hodin
  • dobíjení USB kabelem
  • snadné čištění
  • dárkové balení

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 20,5 cm, použitelná délka 11 cm, průměr 4,6 cm, délka nástavce 12,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na bázi vody
Parametry