ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Svakom Siime Eye light pink

Vibrátor Svakom Siime Eye light pink

Vibrátor Svakom Siime Eye light pink s kamerou a LED osvětlením pro prozkoumání vašich partií. Nahrává a fotografuje přes aplikaci mobilu a tabletu.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Kdo by nemiloval sex. A kdo by nebyl zvídavý. Zajímá vás jak to všechno vlastně vypadá zevnitř? S tímto vibrátorem Svakom Siime Eye light v růžové barvě se neskutečné stává skutečností. Je vybaven kamerou s LED osvětlením pro prozkoumání všech částí vašeho těla. Přes aplikaci Siime Eye, kterou si snadno stáhnete do svého chytrého telefonu, si můžete natočit videa a pořídit fotografie, které bezdrátově přes Wi-Fi pohodlně uložíte do svého počítače, mobilu či tabletu. Díky těmto nejmodernějším technologiím můžete vidět to, co mnozí ještě neviděli. Samozřejmostí je kvalitní silikonový materiál s PU povrchem, který je velmi jemný a citlivý k vašim partiím. Je IPX4 vodotěsný, takže ani ve sprše vám neodepře své služby. Má 5 vibračních a pulzačních režimů a 5 intenzit rychlostí a jeden inteligentní režim SVAKOM. Dobijete jej lehce pomocí přiloženého USB kabelu. Dodáván je v krásné luxusní krabičce, ve které naleznete také sametový pytlíček pro bezpečné uložení.
Obohaťte svou kolekci o tento úžasný kousek a zkoumejte, foťte a pořizujte unikátní snímky doslova z hloubi vašeho nitra.

Ovládání není z nejjednodušších, ale za krátkou dobu si na něj zvyknete. Pro zapnutí a vypnutí vibrátoru podržte tlačítko S po dobu 2 vteřin. V zapnutém režimu se rozsvítí LED indikátor a vibrátor spustí svou první vibraci. Krátkým stiskem šipek nahoru nebo dolů měníte intenzitu vibrací. Pokud stisknete šipky dvojklikem, změníte režim vibrací a pulzací. Jedním stisknutím tlačítka S zapnete inteligentní režim SVAKOM. Dvojklikem tlačítka S znovu spustíte režim SVAKOM od začátku. Vrchním tlačítkem zapnete či vypnete kameru s LED světlem podržením na dobu dvě vteřiny. Vyčkejte 30 vteřin pro připojení s vašim zařízením. Jedním stisknutím stříbrného O tlačítka zobrazíte stav baterie pomocí LED ukazatele a podržením tohoto O tlačítka po dobu 10 vteřin vrátíte přístroj do továrního nastavení. Kompletní návod stáhnete na www.svakom.net.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Svakom Siime Eye light pink:

  • vibrátor s kamerou a LED osvětlením pro prozkoumávání těla
  • nahrává videa a pořizuje fotografie
  • bezdrátové propojení přes Wi-Fi
  • možnost připojení k chytrému telefonu, tabletu či PC
  • motor s 5 různými vibračními a pulzačními režimy
  • 5 intenzit rychlostí vibrací a 1 inteligentní režim SVAKOM
  • kvalitní jemný silikonový materiál s PU povrchem
  • jednoduché ovládání
  • IPX4 voděodolný
  • je dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, PU, ABS plast
Rozměry: celková délka 20,7 cm, použitelná délka 14 cm, průměr 2,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Velikost:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
20,70 cm
Použitelná délka:
14,00 cm
Průměr:
2,50 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 20,7 cm, použitelná délka 14 cm, průměr 2,5 cm