ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor TOYJOY ARDORE HEATING růžový

Vibrátor TOYJOY ARDORE HEATING růžový

Vodotěsný růžový vibrátor TOYJOY ARDORE HEATING ze sametově hebkého silikonu. Má 7 vibračních a pulzačních režimů a funkci nahřívání.
Doprava zdarma
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Nastavte teplotu vaší vášně a rozžhavte intimní atmosféru ve vaší ložnici. Jedinečný vibrátor TOYJOY ARDORE HEATING v sytě růžové barvě vám dá ochutnat sladkost teplotních hrátek. Králičí vibrátor se stimulátorem klitorisu je vyroben ze sametově hebkého silikonu, který je na dotek natolik příjemný, že se jím nebudete chtít přestat hladit. Flexibilní tělo včetně stimulátoru báječně klouže ve spojení s kvalitním lubrikantem a vytváří dokonale hladký pocit. Zahnutá mírně rozšířená špička přesně zacílí na bod G, takže k výbušným orgasmům nebudete mít daleko. Ergonomicky vychytané tělo a rukojeť s ovládacími tlačítky se skvěle drží v ruce a nabízí pohodlnou manipulaci. Má dva výkonné a tiché motory, které se postarají o 7 fascinujících vibračních a pulzačních režimů. Výjimečná teplotní funkce nahřeje špičku vibrátoru pro dokonalý smyslný pocit rozkoše uvnitř. Můžete si vybrat ze dvou možností. Lahodných 38°C nebo vzrušujících 42°C. Navíc je vibrátor vodotěsný, takže zkombinujte tuto mimořádnou zábavu s teplou vodou i vibracemi a nechte se unést do intenzivního světa slastné erotiky. Energii mu pohodlně dobijete pomocí přiloženého magnetického USB kabelu. Ke všemu je vibrátor uschován v luxusní krabičce, takže bude jistě vhodným dárkem.
Prožijte unikátní vyvrcholení, které budete chtít opakovat znovu a znovu.

Jednoduché ovládání vás bude bavit. Krátkým stiskem vrchního tlačítka se symbolem vibrací zapnete první režim vibrací a opětovnými krátkými stisky měníte jednotlivé rytmy. Pro použití teplotní funkce krátce stiskněte prostřední tlačítko pro vyšší či spodní tlačítko pro nižší stupně teploty. Krátkým stiskem teplotní funkci zase vypnete. Dlouhým podržením vrchního tlačítka se symbolem vibrací po dobu 3 vteřin vypnete vibrace i teplotní režim.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor TOYJOY ARDORE HEATING:

  • elegantní králičí vibrátor pro dráždění bodu G a klitorisu
  • nahřívací funkce špičky nabízí výběr ze dvou teplot
  • kvalitní sametově hebký silikon nezávadný pro lidskou pokožku
  • dva neuvěřitelně výkonné a tiché motory
  • 7 různých vibračních a pulzačních režimů
  • flexibilní tělo s ohebným stimulátorem
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 19,5 cm, použitelná délka 11 cm, průměr 3,6 cm, délka stimulátoru 4,7 cm, průměr stimulátoru 1,8 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry