ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Mae B Twin Rabbit pink

Vibrátor Mae B Twin Rabbit pink

Voděodolný vibrátor Mae B Twin Rabbit s flexibilním stimulátorem klitorisu a širokou špičkou. Je vyroben z hebkého silikonu a nabízí 7 režimů vibrací a pulzací.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Máte chuť užít si svou intimní chvilku? Vyzkoušejte tento luxusní vibrátor Twin Rabbit od značky Mae B z moderní kolekce Lovely Vibes a prociťte svůj bouřlivý orgasmus skrz celé tělo. Je dokonalý společník a svou výbavou uspokojí i ty nejnáročnější ženy. Byl navržen tak, aby na první pohled byla zřejmá jeho vysoká úroveň a kvalita. Vibrátor Twin Rabbit v něžné růžové barvě je vyroben z hedvábného hypoalergenního silikonu, který je neuvěřitelně jemný a hebký na dotek a pohladí vás kdekoliv si budete přát. Má ergonomický design se širokou špičkou a flexibilní stimulátor klitorisu s králičími oušky pro dokonalý přenos vzrušujícího brnění. Rukojeť vyrobena ze stříbrného odolného ABS plastu má kovový vzhled a dodá mu tak celkovou eleganci. Tento dojem podpoří také ovládací tlačítko broušené do tvaru diamantu. Vibrátor má dva výkonné motory, které nabízí 7 velmi tichých režimů vibrací a pulzací, které rozezní váš koncert a přinesou vám smyslné zážitky. Pro každý vibrační režim si můžete zvolit ze 7 rychlostí a upravit si tak intenzitu přesně dle svých představ. Samozřejmostí je jeho voděodolnost, takže si můžete své milostné hrátky užívat i ve sprše. Pohon vibrátoru zajišťují dvě AAA baterie, které rychle a pohodlně vyměníte kdykoliv mu dojde energie.

Proč si vybrat vibrátor Mae B Twin Rabbit pink:

  • elegantní vibrátor s flexibilním stimulátorem klitorisu
  • ergonomický design se širokou špičkou
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben odolným ABS plastem
  • dva výkonné a tiché motory
  • 7 vibračních a pulzačních režimů a 7 rychlostí
  • voděodolné provedení pro mokré radovánky
  • jednoduché ovládání
  • dvě rychle vyměnitelné AAA baterie
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 19,3 cm, použitelná délka 10,5 cm, průměr 3,8 cm, délka stimulátoru 6 cm, průměr stimulátoru 2,2 cm
Voděodolnost: ano
Vibrace: ano
Pohon: 2 x AAA baterie
Lubrikace: pouze gely na vodní bázi
Parametry