ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor VeDO Bam turquoise

Vibrátor VeDO Bam turquoise

Mini vibrátor VeDO Bam turquoise vhodný na cesty s jemnou texturou, 10 různými režimy vibrací a pulzací, tichým motorem, funkcí paměti a cestovním zámkem.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Stalo se vám už, že jste dostali chuť na intimní chvilky někde na cestách a vaše oblíbená hračka zůstala doma? Pořiďte si do své kabelky tohoto maličkého ale výkonného šikulu. Mini vibrátor VeDO Bam turquoise v tyrkysové barvě je se svým cestovním zámkem ideálním společníkem na cesty. Tichý motorek vám nabídne 10 silných vibračních a pulzačních režimů pro maximální rychlé potěšení. Jeho hladká textura těla vyrobená z jemného silikonu s PU povlakem je jako stvořená pro vaše citlivé partie. Funkce paměti pak naváže přesně tam, kde jste posledně skončili. Jedním tlačítkem jej snadno oživíte a pohodlně přepínáte dle své libosti. Odšroubujte stříbrnou část kde naleznete slot pro nabíjení pomocí přiloženého USB kabelu, takže vám odpadne starost od kupování baterií. Je odolný proti stříkající vodě, jeho údržba tak bude velmi snadná. Takže nabít, hodit do kabelky a v případě potřeby je vám stále k dispozici, ať jste kdekoliv.
Jednoduché ovládání pomocí jednoho tlačítka na spodní straně vibrátoru zvládne každá. Jedním krátkým stisknutím vibrátor zapnete a přidržením tlačítka po dobu dvou sekund jej vypnete. Pro změnu režimu vibrací a pulzací stiskněte krátce tlačítko.
Pro aktivaci cestovního zámku vypněte vibrátor a stiskněte tlačítko dvojklikem. Spustí krátké upozornění v podobě vibrací. Pokud budete chtít přístroj zapnout, spustí dvě krátké vibrace pro upozornění, že je zamknutý. Pro deaktivaci cestovního zámku opět stiskněte tlačítko dvojklikem a vibrátor se ihned spustí.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor VeDO Bam turquoise:

  • maličký výkonný vibrátor vhodný na cesty
  • hebký kvalitní silikon s PU povrchem
  • cestovní zámek a funkce paměti
  • velmi tichý chod
  • silný motor nabízí 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: tyrkysová
Materiál: silikon, PU, ABS plast
Rozměry: celková délka 9,5 cm, použitelná délka 8,4 cm, průměr 2,7 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Napájení:
Materiál:
Barva:
Použitelná délka:
0,00 cm
Zařazení do kategorií
Vibrátory