ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Vice PMV20 DOUBLE RABBIT

Vibrátor Vice PMV20 DOUBLE RABBIT

Barevný vibrátor Vice PMV20 DOUBLE RABBIT vyroben z hebkého silikonu a ABS plastu potěší všechna vaše zákoutí. Rotační špička, 13 vibrací a anální korálky.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pokud si dnes nemůžete vybrat na jakou stimulaci máte dnes chuť, potěšte všechny vaše choutky. Králičí vibrátor Vice PMV20 DOUBLE RABBIT v moderním designu bude plně k dispozici všem vaším oblíbeným praktikám. Perfektní dráždění bodu G, klitorisu i análku, to vše v neuvěřitelném kombu. Elegantní barevný vibrátor je vyroben z ultra jemného silikonu výjimečné kvality a odolného ABS plastu, který vás pohladí s naprostou něžností a je vhodný také pro citlivou pokožku, protože je hypoalergenní. Tento krasavec disponuje 3 výkonnými motory. Dva pohání 13 extrémně silných vibračních a pulzačních režimů ve špičce a ve stimulátoru klitorisu v různých rytmech, třetí otáčí špičkou kolem své osy. Decentně zahnutá rotační špička tak poskytne vašemu bodu G úžasné pocity. Aby byla vaše rozkoš kompletní, nechybí anální korálky s odstupňovanou velikostí šesti kuliček. Rukojeť vibrátoru je ve tvaru očka aby s ním byla manipulace dokonale komfortní. Na ní naleznete snadno dostupná ovládací tlačítka. Vibrátor můžete vyzkoušet také ve spojení s teplou vodou, protože je voděodolný dle IPX6 a energii mu dodáte pomocí přiloženého USB kabelu.
Zažijte mimořádné orgasmy a posuňte jejich hranice díky stimulaci všech erotogenních zón.

Jednoduché ovládání si rychle oblíbíte. Podržte spodní tlačítko se symbolem prstýnku po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Vibrátor se ihned spustí v plné síle. Následnými krátkými stisky prostředního tlačítka se symbolem kolečka měníte rotaci špičky a tlačítkem se symbolem blesku měníte režimy vibrací a pulzací. Pozastavit funkce můžete přidržením jednotlivých tlačítek po dobu 3 vteřin. Vibrátor zcela vypnete opětovným dlouhým podržením spodního tlačítka po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Vice PMV20 DOUBLE RABBIT:

  • elegantní králičí vibrátor 3v1 v moderních barvách
  • kvalitní sametově hebký silikon v kombinaci s odolným ABS plastem
  • flexibilní stimulátor klitorisu a anální korálky
  • rotační měkká špička dráždí bod G
  • 3 výkonné motory
  • 13 extrémně silných vibračních a pulzačních režimů
  • 6 rychlosti otáčení špičky kolem své osy
  • voděodolný dle IPX6 pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá, tyrkysová, růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 23 cm, použitelná délka 12 cm, průměr 3,5 cm, délka stimulátoru 6 cm, průměr stimulátoru 2,8 cm, délka korálů 8 cm, průměr korálů 1,5 cm - 2,4 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry