Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor VIVE AVIVA purple

Vibrátor VIVE AVIVA purple

Neuvěřitelně výkonný vibrátor VIVE AVIVA purple v moderním designu nabízí 10 stupňů vibrací a pulzací. Flexibilním jazýčkem stimuluje klitoris nebo bod G.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete si vaše chvilky v posteli opravdu vychutnat? Ať už budete sama nebo s partnerem, na vibrátor VIVE AVIVA ve fialové barvě už nedáte dopustit. Jeho dokonale sametové tělo v moderním designu tvaru jazyka doslova olízne vaše smysly, polaská vaše tělo a probudí ve vás nekonečnou touhu. Flexibilní špička jazýčku je vhodná ke stimulaci klitorisu i bodu G. Jeho ergonomie a jemná textura vás bude hladit a hýčkat každičkým dotekem. Společně se zlatým zdobením vypadá skutečně luxusně. Výborně padne do ruky, je prachuvzdorný a vodotěsný, takže si jej můžete užít i ve vaně. S jeho deseti vibracemi a pulzacemi a díky inovativní technologii nabízí neskutečný výkon až 10 000 otáček za minutu při neuvěřitelně tichém chodu 59 dB. K tomu všemu je obohacen o funkci Climax, která dovoluje během chvilky přeskočit všechny režimy na nejvyšší typ vibrace pro dokonalé uspokojení.
O provoz se postará dobíjecí baterie, kterou oživíte snadno pomocí přiloženého kabelu USB. Ten zastrčte do zadního bodu schovaného pod silikonem. Nabíjet budete dvě hodiny pro 70 minut kvalitní zábavy. Zabalen je v krásné krabičce, takže bude vhodným dárkem.
Jednoduché ovládání pomocí tlačítek na těle vibrátoru zvládne každá. Podržte prostřední tlačítko po dobu 3 vteřin pro zapnutí a vypnutí. Následně měníte krátkým stiskem tlačítka + nebo - intenzitu vibrací. Pro zapnutí a vypnutí funkce Climax podržte na 3 vteřiny tlačítko plus. V zapnutém režimu se rozsvítí LED indikátor, který vám bude zároveň ukazatelem stavu nabité baterie. Zeleně svítí pro plnou baterii, bílá ukazuje aktivní přístroj a pokud se objeví oranžová barva, nabijte vibrátor.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor VIVE AVIVA purple:

  • moderní vibrátor luxusního designu
  • funkce Climax okamžitě spustí nejsilnější program
  • vodotěsný a prachuvzdorný
  • kvalitní hebký silikonový materiál
  • silný motor nabízí 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • jazýček pro smyslnou stimulaci klitorisu a G bodu
  • jednoduché ovládání
  • je dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 20,5 cm, použitelná délka 16 cm, průměr 3,7 cm
Vibrace: ano
Voděodolnost: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Napájení:
Materiál:
Barva:
Použitelná délka:
0,00 cm