Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor YEQU FLOWER Rabbit pink

Vibrátor YEQU FLOWER Rabbit pink

Fenomenální králičí vibrátor YEQU FLOWER pink. Flexibilní tělo z hebkého silikonu s vyhřívanou špičkou a 12 hloubkovými vibračními a pulzačními režimy.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Máte volnou chvilku osamotě a chtěla byste ji prožít opravdu výjimečně? Popadněte tuto příležitost za pačesy a vytáhněte z nočního stolku tento skvělý vibrátor YEQU FLOWER, který vám zajistí ty nejpříjemnější intimní chvilky. Co vás zajisté překvapí je jeho růžový ultra hebký a hedvábně jemný silikon prvotřídní kvality, který vás pohladí s neuvěřitelnou něžností. Doteky tohoto fešáka si zamilujete takřka ihned. Rukojeť má ozdobenou stříbrným odolným ABS plastem. Tělo vibrátoru je flexibilní a ohebný stimulátor klitorisu vám nabídne dva výjimečně silné a tiché motory pracující současně pro vaši dokonalou extázi. 12 mimořádných vibračních a pulzačních režimů dopřejí skutečnou hloubkovou stimulaci, která rozechvěje celé vaše tělo až ke konečkům prstů. Unikátní pro vás bude také nahřátá špička na luxusních 39° C. Samozřejmě nesmí chybět voděodolnost pro případ, že si jej budete chtít vzít s sebou do sprchy. O nabíjení se postará přiložený USB kabel, čímž vám odpadne starost o nakupování baterií.
Uvolněte se a nechejte se unést ve společnosti tohoto sympaťáka, který vám ukáže cestu rájem.

Jednoduché ovládání vás ničím nepřekvapí. Krátkým stiskem prostředního tlačítka power zapnete vibrátor, což vám dá vědět rozsvícení tlačítek. Následnými krátkými stisky vrchního tlačítka se symbolem vlnky zapnete a měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete je dlouhým podržením tlačítka po dobu 3 vteřin. Funkci vyhřívání zapnete či vypnete krátkým stiskem spodního tlačítka se symbolem plamene. V zapnutém stavu se barva podsvícení změní na červenou. Celý vibrátor vypnete opětovným krátkým stiskem tlačítka power.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor YEQU FLOWER pink:

  • úžasný králičí vibrátor pro intenzivní intimní momenty
  • flexibilní ohebné tělo i stimulátor klitorisu
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben stříbrným ABS plastem
  • 2 neuvěřitelně výkonné a tiché motory pracující současně
  • 12 hloubkových vibračních a pulzačních režimů
  • funkce vyhřívání špičky na příjemných 39° C
  • voděodolný pro mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 22 cm, použitelná délka 12,5 cm, průměr 3,5 cm, délka stimulátoru 6 cm, průměr stimulátoru 2,4 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry