ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor YEQU AVA Rabbit pink

Vibrátor YEQU AVA Rabbit pink

Luxusní králičí vibrátor YEQU AVA Rabbit v růžové barvě s kopulačními pohyby a silným stimulátorem klitorisu. 6 rychlostí pohybů závaží a 12 vibračních režimů.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Zažijte zcela něco jiného, než byste od vibrátoru čekala a nechejte se unést do ráje rozkoše a žhavých prožitků. Rozšiřte svou sbírku erotických hraček o tento parádní vibrátor YEQU AVA Rabbit v karmínově růžové barvě s ozdobným prvkem stříbrného proužku z odolného ABS plastu. Tento krasavec doslova rozbije vaše představy o vibrátoru a nechá vás nahlédnout na intimní chvilky zcela novým pohledem. Jako první vás zaujme jeho hebký a jemný silikon, který vás pohladí s absolutní něžností. Ve společnosti s kvalitním lubrikantem vám dopřeje mimořádnou kluznost. Hladké tělo s příjemnou špičkou usnadňující penetraci doprovází flexibilní stimulátor klitorisu v podobě králíčka s ouškama. V něm se ukrývá extrémně výkonný motor, který ouška rozvibruje a ty poskytnou vaší perličce velmi intenzivní dráždění. Na výběr máte 12 fantastických vibračních a pulzačních režimů. Vibrátor je relativně těžký a to proto, že v sobě ukrývá závažíčko, které je poháněno sem a tam, čímž vytváří výjimečné kopavé kopulační pohyby. Precizní přirážení má 6 rychlostí, v kombinaci s brněním na vašem poštěváčku vás rychle uspokojí a dovede k vytouženému vrcholu. Můžete jej vyzkoušet i ve sprše, protože je voděodolný a energii mu dobijete pomocí přiloženého USB kabelu.
Vychutnejte si svůj orgasmus plnými doušky. Slastné sténání vám bude důkazem.

Jednoduché ovládání vaše soustředění nenaruší. Krátkým stiskem prostředního tlačítka zapněte vibrátor. Přivítá vás podsvícenými tlačítky. Krátkým stiskem spodního tlačítka + zapnete a měníte jednotlivé vibrace stimulátoru. Vypnete je podržením tlačítka + po dobu 2 vteřin. Krátkými stisky vrchního tlačítka se symbolem čárek zapnete a měníte rychlost kopulačních pohybů. Vypnete je úplným vypnutím vibrátoru opětovným krátkým stiskem prostředního tlačítka.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor YEQU AVA Rabbit pink:

  • parádní králičí vibrátor s unikátními kopavými pohyby
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben stříbrným ABS plastem
  • flexibilní stimulátor klitorisu s oušky
  • kopání závaží napodobuje kopulační pohyby
  • neuvěřitelně výkonný motor
  • 12 vibračních a pulzačních režimů a 6 rychlostí přirážení
  • voděodolný pro mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 21,5 cm, použitelná délka 11,5 cm, průměr 3,4 cm, délka stimulátoru 5,8 cm, průměr stimulátoru 2,1 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry