Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
Vibrátor YEQU TINGLING LICKING pink

Vibrátor YEQU TINGLING LICKING pink

Malý silikonový vibrátor YEQU TINGLING LICKING se dvěma motory a 7 vibračními a pulzačními režimy. Neodolatelná bodová stimulace a imitace orálního sexu.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jste zrovna mimo domov, ale přepadla vás chuť na vzrušující orgasmus? Povrchové dráždění klitorisu bývá nejrychlejší a nejpříjemnější cesta, jakou ho dosáhnout. Pak mějte u sebe vždy připravený tento maličký sympatický vibrátor YEQU TINGLING LICKING v rozkošné růžové barvě. Vejde se vám do každé kabelky a poskytne vám smyslné a fantastické vibrace, které uspokojí vaši touhu po erotickém ráji. Je vyroben z hedvábného a sametově jemného silikonu, který je na dotek tak hebký, že se budete těšit jeho společnosti ve svém klíně. O extra silný brnivý pocit se postarají dva silné motory s opravdu tichým chodem. Jeden ve špičce a jeden na konci vibrátoru. Mírně zahnutá anténka s mini kuličkou, která přenáší vibrace do jediného malého bodu vám dopřeje zcela nové zážitky při dráždění bradavek nebo jiných erotogenních míst, včetně vaší perličky. Na druhé straně naleznete jazýček, který bude imitovat orální sex a zaměří se především na váš poštěváček. K výraznějšímu hlazení můžete využít stimulační drážky na rukojeti. Protože je voděodolný, rozhodně jej vyzkoušejte ve sprše. Společně s teplou vodou můžou být prožitky ještě zajímavější. Přiloženým USB kabelem mu pohodlně doplníte šťávu.

Jednoduché ovládání jej dovolí rychle použít opravdu kdekoliv. Podržte vrchní tlačítko power po dobu 2 vteřin pro zapnutí. Vibrátor vás přivítá rozsvícením LED diody. Následnými krátkými stisky spodního tlačítka se symbolem vlnky zapnete a měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 2 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor YEQU TINGLING LICKING pink:

  • pinový mini vibrátor báječný k bodové stimulaci klitorisu či bradavek
  • zahnutá špička s malou kuličkou a pohodlná rukojeť s dráždivými drážkami
  • kmitající jazýček na konci imituje orální sex
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben stříbrným odolným ABS plastem
  • dva tiché a výkonné motory ovládané nezávisle na sobě
  • 7 různých vibračních a pulzačních režimů pro každý motor
  • kompaktní velikost vhodná do každé kabelky
  • voděodolné provedení pro mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 16,3 cm, použitelná délka 9 cm, průměr těla 2,9 cm, průměr špičky 1,2 cm, šířka jazýčku 1 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry