ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Y.Love ISABELLA růžový

Vibrátor Y.Love ISABELLA růžový

Králičí vibrátor Y.Love ISABELLA z hedvábného silikonu s fantastickým stimulačním povrchem. Dva motory, 5 vibračních režimů a 5 intenzit síly pro každý z nich.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Rozmazlete své tělo, potěšte své orgasmy a prožijte nezapomenutelnou jízdu snů. Tento králičí vibrátor Y.Love ISABELLA v elegantním růžovém provedení vás doprovodí do světa vzrušující erotické vášně. Je vyroben z hedvábně jemného a sametového silikonu, který je zdravotně nezávadný a pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Má flexibilní měkké rameno i stimulátor klitorisu, takže se perfektně přizpůsobí vašim křivkám. Rukojeť se skvěle drží v ruce a dobře se s ním manipuluje. Na povrchu vibrátoru naleznete výrazné stimulační drážky v designu spirály, které vás podráždí každičkým pohybem. Stejně tak má stimulátor na svém povrchu jemné drážky a hroty, jejichž dotek vás přivede do samotného erotického nebe. Dva extrémně výkonné motory pracující současně vám nabídnou 5 vibračních a pulzačních rytmů a pro každý z nich lze nastavit 5 intenzit síly. Získáte tak až 25 možností pro smyslnou a dokonalou rozkoš. Tu si můžete vychutnat také ve společnosti s teplou vodou ve sprše, protože je odolný proti stříkající vodě. Energii mu doplníte pohodlně přiloženým USB kabelem.
Dopřejte si jedinečné žhavé okamžiky plné pikantního sténání vedoucí k bouřlivé extázi.

Jednoduché ovládání vás bude bavit. Krátkým stiskem prostředního tlačítka vibrátor zapnete a vypnete. Po zapnutí krátkými stisky tlačítka se šipkou nahoru měníte jednotlivé rytmy vibrací o režim dopředu, krátkými stisky tlačítka se šipkou dolů se o úroveň vracíte. Krátkými stisky tlačítka + přidáváte na intenzitě, tlačítkem - ji zase ubíráte. Veškeré akce podporuje LED dioda.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně použijte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor Y.Love ISABELLA:

  • elegantní pomůcka pro fantastické prožitky a masáž bodu G
  • kvalitní sametově hebký a hedvábně jemný silikon
  • flexibilní tělo včetně stimulátoru klitorisu s výraznými drážkami
  • dva extrémně výkonné motory nabídnou 5 vibračních a pulzačních režimů
  • pro každou vibraci lze vybrat jednu z 5 intenzit síly
  • dlouhá rukojeť se skvěle drží v ruce a usnadňuje manipulaci
  • voděodolný pro mokré radovánky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 21,5 cm, použitelná délka 12 cm, průměr 3,5 cm, délka stimulátoru 4,5 cm, průměr stimulátoru 2,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry