Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
Vibrátor Y.Love MONA fialový

Vibrátor Y.Love MONA fialový

Fenomenální vibrátor Y.Love MONA z hebkého lékařského silikonu prvotřídní kvality. Tiché a výkonné vibrace dvou motorů ve 3 a 7 rytmech se stimulací klitorisu.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dopřejte si vzrušující hrátky a fantastické a intenzivní orgasmy. Rozmazlete své tělo s tímto luxusním vibrátorem Y.Love MONA. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní lékařské kvality, takže je ideální i pro citlivou pokožku. Elegantní design fialové barvy se zlatým zdobením z odolného ABS plastu a jeho pevné tělo výjimečného tvaru písmene U potěší všechny vaše smysly a okoření postelové hrátky. Skvěle padne přesně kam má. Navíc si jej můžete vychutnat vaginálně i análně a rozšířit tak své obzory. Ergonomicky tvarovaná flexibilní hlava se perfektně přizpůsobí vašemu nitru a zaměří se na dokonalou masáž bodu G, zatímco druhý mírně zakřivený konec vibrátoru se postará o nespoutané pocity rozkoše vašeho klitorisu. To vše podpoří dva extrémně tiché a výkonné motory pracující samostatně. Pro vibrátor můžete zvolit 3 režimy intenzity vibrací a pro stimulátor máte na výběr 7 hlubokých vibračních a pulzačních rytmů, které vystřelí váš orgasmus do erotického nebe. Vyzkoušejte jej i ve sprše s teplou vodou, protože je odolný proti stříkající vodě. Energii mu pohodlně doplníte pomocí přiloženého USB kabelu.
Mimořádné vášnivé prožitky se na vás již těší. Neochuzujte se o ně a nenechejte je čekat.

Jednoduché ovládání vaše sténání rozhodně nevyruší. Podržte vrchní tlačítko po dobu 3 vteřin pro zapnutí stimulátoru. Následnými krátkými stisky tlačítka měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Krátkým stiskem spodního tlačítka zapnete a měníte intenzitu vibrátoru. Jednotlivou část poté vypnete podržením příslušného tlačítka po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně použijte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor Y.Love MONA:

  • unikátní vibrátor s pevným tělem zahnutým do tvaru písmene U
  • flexibilní špička vibrátoru dráždí bod G a druhý konec perfektně padne na klitoris
  • velice elegantní design se zlatým zdobením z odolného ABS plastu
  • kvalitní sametově hebký a hedvábně jemný silikon prvotřídní lékařské kvality
  • dva extra tiché motory s výkonnými 3 a 7 vibračními režimy
  • skvělý pro vaginální i anální hrátky
  • voděodolné provedení nabídnou mokré radovánky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 18,3 cm, použitelná délka vibrátoru 15 cm, průměr vibrátoru 3,4 cm, použitelná délka stimulátoru 8 cm, průměr stimulátoru 3,2 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Typ:
Velikost:
Ovládání:
Napájení:
Povrch:
Materiál:
Barva:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
0,00 cm
Použitelná délka:
15,00 cm
Průměr:
0,00 cm
Podrobnější rozměry: