Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor You2Toys Medical Silicone Rotating

Vibrátor You2Toys Medical Silicone Rotating

Vibrátor You2Toys Medical Silicone Rotating z hebkého silikonu tělové barvy se všemi detaily. Kabelové dálkové ovládání obsluhuje 8 vibračních režimů.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete zažít pořádnou divokou jízdu plnou vzrušujícího brnění v klíně? Odvažte se a pořiďte si tento skvělý vibrátor You2Toys Medical Silicone Rotating, který se o vás postará s tou nejněžnější péčí. Je vyroben z velmi hebkého a měkkého silikonu, který je naprosto bezpečný pro lidskou pokožku. Jeho pevné tělo a tělová barva vás překvapí svým neuvěřitelně reálným vzhledem se všemi detaily opravdového penisu, včetně odhaleného žaludu, žilkování na povrchu a vrásčitým šourkem. K nerozeznání od pravého mužského nádobíčka. Co vás ale opravdu dostane je jeho super silná přísavka na spodní straně, která vám umožní vášnivou cestu do orgasmického nebe bez nutnosti používat ruce. Kabelový dálkový ovládač podpoří tyto hrátky a ovládání tak budete mít pohodlně při ruce. A co vlastně budete ovládat? Silný a tichý motor, který pohání 8 vibračních a pulzačních režimů a speciální rotační funkci. Vibrátor má pod povrchem skryté kuličky, které se otáčení kolem těla vibrátoru a tím perfektně dráždí vaši lasturku. Stačí nasednout a nechat se rozmazlovat. Vibrátor potřebuje k provozu 4 opravdu kvalitní AAA baterie.
Udělejte si pohodlí, navoďte příjemnou atmosféru a užijte si svého společníka plnými doušky.

Jednoduché ovládání zvládne kdokoliv. Pro uvedení do provozu i vypnutí stačí krátce zmáčknout spodní "power" tlačítko na dálkovém ovladači. Ke změně stupně vibrace slouží další tlačítko s označením signálu pod logem You2toys. Ovladač disponuje stupnicí od jedné do osmi, což vám umožní sledovat, který program zrovna používáte a případně, který vám nejlépe vyhovuje.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej otřete vlhkým hadříkem a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor You2Toys Medical Silicone Rotating:

  • penis se šourkem reálného vzhledu s propracovanými detaily
  • odhalený žalud a tělo s žilkovanou stimulační strukturou
  • kvalitní sametově hebký a jemný silikon
  • tichý a výkonný motor
  • 8 různých vibračních a pulzačních režimů
  • speciální rotační funkce
  • kabelový dálkový ovladač
  • silná přísavka ve spodní části
  • jednoduché ovládání
  • provoz na 4 kvalitní AAA baterie
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: tělová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 21 cm, použitelná délka 15,5 cm, průměr 3,8 cm, průměr základny 6,8 cm, délka ovladače 11,3 cm, průměr ovladače 3,7 cm
Vibrace: ano
Pohon: 4 x AAA baterie
Voděodolnost: ne
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Typ:
Napájení:
Materiál:
Barva:
Použitelná délka:
0,00 cm