Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor You2Toys Rechargeable Warming Vibe fialový

Vibrátor You2Toys Rechargeable Warming Vibe fialový

Fialový silikonový vibrátor You2Toys Rechargeable Warming Vibe s ergonomickým zakřivením, vyhřívanou špičkou a 7 stupni vibrací.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vibrátor You2Toys Rechargeable Warming Vibe v příjemné fialové barvě vás přivede k sexuálnímu šílenství! Nejen že je povedený designově, ale překvapující jsou také jeho schopnosti.
Bonusem je jeho zahřívací špička, kde máte na výběr ze 4 stupňů teploty, což ve vás vyvolá neskutečné pocity. Když se k tomu připojí ergonomický tvar vibrátoru vznikne spojení, které váš bod G nenechá ani chvilku v klidu.
7 programů silných vibrací je samozřejmostí. Sametově hebký povrch zajistí lékařský silikon, který je šetrný pro lidské tělo a hypoalergenní. Díky přiloženému USB kabelu dobijete vibrátor přibližně během 3 hodin, pak si s ním můžete hrát plných 60 minut dle intenzity nastavených vibrací a zahřívání. Jednoduché ovládání najdete ve spodní části pomůcky. Spodní tlačítko se symbolem vlnky je pro ovládání vibrací. Prostřední tlačítko "power" slouží k zapnutí i vypnutí vibrátoru a poslední, horní tlačítko se symbolem ohně je pro ovládání nahřívání. Pro spuštění i vypnutí je vždy nutné konkrétní tlačítko přidržet po dobu cca 2 vteřin, pro změnu jednotlivých stupňů stačí krátký stisk.
V případě, že jej budete lubrikovat, použijte jen gely na vodní bázi. Před a po každém použití doporučujeme očistu pomocí čističe erotických hraček.

Proč si vybrat vibrátor You2Toys Rechargeable Warming Vibe fialový:

  • jednoduché provedení pro maximum rozkoše
  • vyroben z jemného silikonu
  • vibrátor s dráždidlem bodu G
  • nahřívací špička
  • 7 vibračních stupňů
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon s PU povrchem, ABS plast
Rozměry: celková délka 19,3 cm, použitelná délka 12 cm, průměr 2,3 - 3,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie
Voděodolnost: ne
Lubrikace: doporučujeme lubrikanty na vodní bázi
Parametry