ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor You2Toys Sweet Smile Rechargeable purple

Vibrátor You2Toys Sweet Smile Rechargeable purple

Voděodolný silikonový vibrátor You2Toys Sweet Smile ve fialové barvě. Je mírně zahnutý a flexibilní, má stimulační vroubky na špičce a 7 vibračních režimů.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pociťte úžasnou rozkoš s tímto sympatickým vibrátorem You2Toys Sweet Smile Rechargeable fialové barvy. Splní vám každé toužebné přání. Je vyroben z ultra jemného a sametově hebkého silikonu, zdravotně nezávadného pro tělo a pohladí vás s něhou všude, kde mu to dovolíte. Je mírně zahnutý a velice flexibilní a spolu se svou dráždivou strukturou na špičce bude parádně stimulovat váš nejcitlivější bod G. K božskému dráždění mu dopomůže jeho silný a tichý motor, který nabízí 7 vibračních a pulzačních režimů. Tento vibrátor také disponuje cestovním zámkem proti nechtěnému spuštění. Vibrátor si také můžete vzít do sprchy nebo do vany, protože je vodotěsný a nabijete jej pohodlně přes přiložený USB kabel.
Nechejte se hýčkat tímto šikulou a pociťte pořádnou dávku výbušných orgasmů.

Jednoduché ovládání vás bude bavit. Pro zapnutí vibrátoru stiskněte krátce spodní tlačítko power. Vibrátor rozsvítí svůj LED indikátor a vibrátor se uvede do pohotovostního režimu. Krátkým stiskem vrchního tlačítka spustíte a měníte vibrační a pulzační režimy. Vypnete jej opětovným krátkým stisknutím tlačítka power. Cestovní zámek zapnete a vypnete tak, že tlačítko power podržíte po dobu 3 vteřin. Při aktivaci či deaktivaci cestovního zámku LED dioda dvakrát zabliká.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor You2Toys Sweet Smile Rechargeable purple:

  • úžasný zahnutý vibrátor pro dráždění bodu G
  • neuvěřitelně tichý a výkonný
  • flexibilní ohebné tělo
  • kvalitní sametově hebký silikon
  • 7 různých vibračních a pulzačních režimů
  • vroubkovaná struktura na špičce pro intenzivnější stimulaci
  • odolný proti vodě pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 21 cm, použitelná délka 17,5 cm, průměr 3,7 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry