Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
SET Víno Rybízák 11,5% 2,5 dcl + SATISFYER ONE NIGHT STAND červený

SET Víno Rybízák 11,5% 2,5 dcl + SATISFYER ONE NIGHT STAND červený

Jedinečný set ideální pro žhavé večery plné vášně. Ochutnávka stimulace klitorisu pomocí bezkontaktních tlakových vln a lahvička výtečného rybízového vína.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Ráda si užíváte degustační menu a hledáte nové chutě a zážitky? Přesuňte svou touhu z restaurace do vaší ložnice a ochutnejte smyslnost a vášeň. Připravte se na vzrušující orgasmy, při kterých vám zrychlí tep i na dokonalý gastronomický prožitek. Budete mít v ústech jako v pokojíčku a ještě navíc objevíte unikátní prožitek extáze. Tento jedinečný set obsahuje stimulátor klitorisu, který naladí tajemnou sexy atmosféru a lahvičku, která rozmazlí vaše chuťové pohárky.
Originální polosladké rybízové víno značky Rybízák v luxusní lahvičce o objemu 250 ml si zamilujete na první doušek. Nejoblíbenější ovocné víno, které je vyrobeno s láskou a maximální péčí z těch nejkvalitnějších plodů má typické charakteristické aroma, které poznáte i se zavřenýma očima. Jelikož není dolihovaný a neobsahuje žádný další přidaný alkohol, chutná natolik výtečně, že si budete připadat, že stojíte na zahrádce a trháte si čerstvý rybíz přímo do úst. Můžete jej pít tak, jak jej máte rádi. Vychlazené, s kostkou ledu, v pokojové teplotě či zahřátý na 60 °C. Pro omamný gastronomický zážitek jej ovšem nevařte a nepřidávejte skořici ani hřebíček, aby jeho chuť zůstala vyvážená. Je také výborné ke steakům a jiným červeným masům, sýrům ementálského typu, k rybám i k tvarohovým koláčkům. Skladovat jej můžete v temnu a pokojové teplotě, po otevření vám vydrží v lednici několik dní. Věříme ovšem, že vás jeho chuť nenechá chladnými a skladování nebudete potřebovat.
Pokud již nálada pokročila a chcete ve zkoumání pokračovat, pak budete naprosto nadšená díky SATISFYER ONE NIGHT STAND, který uhasí vaši touhu po neodolatelné slasti. Je vyroben z odolného ABS plastu a měkké hubičky z hedvábného silikonu prvotřídní lékařské kvality. Emoce rozhodně nedokážete udržet na uzdě, jelikož vás doslova dostane jeho patentovaná technologie Air Pulse, která vás zasvětí do tajů bezkontaktní stimulace klitorisu. Unikátní dráždění tlakovými vlnami vás rychle doprovodí na cestě za divokým a nespoutaným vrcholem. Jemné a citlivé nasávání a vypouštění klitorisu pomocí vzduchu bez jediného doteku si zamilujete jako jedna z dalších milionů spokojených uživatelek. Na výběr máte 4 intenzity rychlosti sání. Pokud jste tento způsob doposud nevyzkoušela, pak to prostě musíte napravit. Stimulátor není voděodolný a je určen k vyzkoušení, jelikož disponuje jednorázovou baterií, která vám dopřeje až 35 minut provozu.
Pokud se vám jeho technologie zalíbí, a my jsme přesvědčeni že ano, pak v naší nabídce vyhledejte plnohodnotné vodotěsné verze s dobíjecí baterií i s možností propojení mobilní aplikace. Satisfyer mění přání na zázrak.
Rádi poznáváte něco nového? Pak si vychutnejte jedinečnost okamžiku. S tímto setem poznáte neuvěřitelné.

Proč si vybrat SET Víno Rybízák 11,5% 2,5 dcl + SATISFYER ONE NIGHT STAND:

  • výhodná nabídka pro ženy naladí dokonalou intimní atmosféru
  • luxusní ovocné polosladké víno z rybízu okouzlující vůně a omamné chuti
  • prvotřídní vybrané ingredience bez přidaného alkoholu a lihovin
  • jednorázová elegantní pomůcka zaručí rychlý a intenzivní orgasmus
  • odolný ABS plast v kombinaci s kvalitním lékařským silikonem
  • patentovaná technologie Air Pulse nabídne bezkontaktní stimulaci klitorisu pomocí tlakových vln
  • rychlé a zaručené vrcholy extáze
  • možnost opakovaného zapnutí a vypnutí až do celkového vybití baterie

Parametry:


Barva: červená, fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: stimulátor - výška 7,5 cm, šířka 7 cm, vnitřní průměr hubičky 1,5 cm, víno - objem 250 ml
Obsah alkoholu: 11,5% obj.
Vibrace: ne
Voděodolnost: ne
Pohon: jednorázové použití
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry