Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
WE-VIBE SYNC COSMIC purple

WE-VIBE SYNC COSMIC purple

Limitovaná edice párového vibrátoru WE-VIBE SYNC COSMIC purple s pohyblivým středovým kloubem. Ovládání pomocí dálk. ovladače nebo mobilního telefonu.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

WE-VIBE SYNC COSMIC přichází s exkluzivní limitovanou edicí ve třpytivé fialové barvě známého párového vibrátoru WE-VIBE, který se oprávněně pyšní titulem nejúspěšnější erotická pomůcka na evropském trhu. Zcela bez diskuze můžeme hovořit o nejpokročilejším párovém vibrátoru svého druhu! Samozřejmostí WE-VIBE SYNC COSMIC je moderní způsob ovládání. Buď dálkovým ovladačem s dosahem do 3 m nebo ovládáním přes mobilní telefon. Dosah tohoto připojení je závislý na vašem signálu Bluetooth. WE-VIBE je kompatibilní s Bluetooth 4.0 a 5.0 a podporuje systém Android 5 a vyšší a iOS 10 a vyšší.

Stejně jako předchozí verze tohoto nepřekonatelného párového vibrátoru, i tento slouží při společné souloži partnerů ke stimulaci partnerčina klitorisu a bodu G a současně tak ke stimulaci partnerova penisu. Společná stimulace je velice intenzivní a poměrně rychle vede k vytouženému vyvrcholení u obou partnerů. WE-VIBE SYNC COSMIC má dokonale tvarovanou konstrukci těla, která věrně kopíruje křivky ženského nitra. Nyní je navíc středová část opatřena dvěma pohyblivými klouby, kterými můžete snadno upravit velikost rozevření vibrátoru. Jednoduše řečeno, aby vibrátor nevyklouzával při milování z pochvy ven a správně držel na svém místě.

WE-VIBE SYNC COSMIC je velmi přátelský k lidské pokožce, jeho povrch je potažen vrstvou toho nejkvalitnějšího chirurgického silikonu, který příjemný, sametově hebký na dotek. Na vnitřních stranách obou konců se nachází jemné zvrásnění. Nabízí 10 tichých vibračních režimů a po nainstalování mobilní aplikace si dokonce jeden z módů můžete vytvořit sami! A v hrátkách vám nezabrání ani pokud jste s partnerem oba na jiném kontinentu.

Voděodolnost je u tohoto vibrátoru samozřejmostí, proto jej bez obav můžete používat i pod vodou. Například když Vás přepadne touha užít si spolu s partnerem třeba ve vířivce. (Pozor, ovladač není voděodolný!) Je dobíjecí pomocí magnetu uzavíratelné základny, kterou připojíte ke kabelu USB.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.
Celý sortiment značky WE-VIBE najdete zde.

Proč si vybrat WE-VIBE SYNC COSMIC purple:

  • unikátní partnerský vibrátor na dálkové ovládání nebo přes mobilní aplikaci
  • exkluzivní limitovaná edice třpytivě vesmírné fialové barvy
  • ohybatelný pro přesné udržení na místě
  • velmi kvalitní hebký silikonový materiál
  • silný a diskrétní motor nabízí základních 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • stimuluje bod G a klitoris a dráždí penis
  • ovladatelný z jakéhokoliv místa pomocí spárovaných telefonů
  • jednoduché ovládání
  • 100% vodotěsný pro mokré hrátky
  • dobíjecí pomocí magnetu v základně na USB kabel
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: 100% chirurgický silikon
Rozměry: 7,48 x 4,17 x 3,14 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí baterie, 1 x CR2032 baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: pouze gely na vodní bázi
Parametry