Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
WE-VIBE SYNC TEASE & PLEASE BLACK COLLECTION

WE-VIBE SYNC TEASE & PLEASE BLACK COLLECTION

WE-VIBE SYNC TEASE & PLEASE BLACK COLLECTION je unikátní kolekce spojující to nejlepší z nejlepších. WOMANIZER a partnerský WE-VIBE vibrátor.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Co se stane, když ti nejlepší z nejlepších spojí své síly? Neuvěřitelná kvalitní kombinace toho nejvášnivějšího spojení pro vás. A přesně taková je tato unikátní kolekce WE-VIBE SYNC TEASE & PLEASE BLACK COLLECTION. Partnerský vibrátor WE-VIBE SYNC se oprávněně pyšní titulem nejúspěšnější erotická pomůcka na evropském trhu. Zcela bez diskuze můžeme hovořit o nejpokročilejším párovém vibrátoru svého druhu! WOMANIZER PREMIUM je ta nejefektivnější a nejúžasnější pomůcka pro ženy, která se chlubí patentovanou technologií bezkontaktní stimulace klitorisu pomocí tlakových vln Pleasure Air ™. Tato kouzelná krabička prostě obsahuje vše potřebné k těm nejdokonalejším erotickým momentům vašeho života. Pojďme si je postupně představit.

WOMANIZER PREMIUM způsobuje příjemné sání klitorisu, jež dovede k orgasmu každou ženu. Z průzkumů vyplývá, že s touto hračkou dosáhne 98% žen orgasmus do 5ti minut a to i opakovaně. Můžete si vybrat ze 12 úrovní a disponuje funkcemi jako je Autopilot a Smart Silence. Ten zajišťuje, že WOMANIZER začíná fungovat teprve tehdy, když se téměř dotýká pokožky. Jakmile jej vzdálíte od těla, pozastaví se, což šetří baterii a používání je o dost tišší. Tuto funkci je možné deaktivovat stisknutím tlačítek + a - současně po dobu dvou vteřin. Autopilot je relaxační funkce. Po aktivaci autopilota zmáčknutím příslušného tlačítka se rozsvítí jedna LED dioda a ocitnete se v jednom ze čtyř módu, který náhodně vybírá rytmus tlakových vln, náhodně vybere intenzitu, a proto se orgasmy objevují nečekaně, což může být o dost intenzivnější.
Více informací k produktu naleznete na jeho samostatné stránce.

WE-VIBE SYNC je párový vibrátor, který slouží při společné souloži partnerů ke stimulaci klitorisu a bodu G a současně tak ke dráždění penisu. Společná stimulace je velice intenzivní a poměrně rychle vede k vytouženému vyvrcholení u obou partnerů. Má dokonale tvarovanou konstrukci těla, která věrně kopíruje křivky ženského nitra. Navíc je středová část opatřena dvěma pohyblivými klouby, kterými můžete snadno upravit velikost rozevření vibrátoru, aby vibrátor nevyklouzával při milování. Nabízí 10 tichých vibračních režimů a po nainstalování mobilní aplikace si dokonce jeden z módů můžete vytvořit sami! Je ovládán buď dálkovým ovladačem, nebo právě přes mobilní aplikaci. WE-VIBE je kompatibilní s Bluetooth 4.2 a 5.0, podporuje systém Android 5 a vyšší a iOS 10 a vyšší.
Více informací k produktu naleznete na jeho samostatné stránce.

Obě hračky jsou v nádherném černo zlatém provedení, jsou z hebkého chirurgického silikonu, který je bezpečný pro tělo a obě jsou 100% vodotěsné pro všechny možnosti využití a jsou dobíjeny přes přiložený magnetický USB kabel. V balení naleznete také sametový pytlíček pro uschování, náhradní hlavu pro WOMANIZER a vzorek lubrikačního gelu.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat WE-VIBE SYNC TEASE & PLEASE BLACK COLLECTION:

  • exkluzivní spojení těch nejvýznaměnších erotických pomůcek na trhu
  • WOMANIZER s technologií tlakových vln pro nejúžasnější stimulaci klitorisu
  • nastavitelný partnerský vibrátor na dálkové ovládání pro partnerské hrátky
  • možnost ovládání přes mobilní aplikaci odkudkoliv na světě
  • 12 pulzačních režimů womanizeru
  • 10 základních vibračních a pulzačních režimů vibrátoru we-vibe
  • luxusní dárkové balení
  • jednoduché ovládání obou zařízení
  • vše je dobíjeno pomocí přiložených USB kabelů
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry WOMANIZER: 15,5 x 5 x 3,5 cm
Rozměry WE-VIBE: 7,48 x 4,17 x 3,14 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Použitelná délka:
0,00 cm