Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
We-Vibe VECTOR

We-Vibe VECTOR

Vodotěsný anální stimulátor We-Vibe VECTOR pro dokonalou masáž prostaty a hráze. Hedvábný silikon, 10 vibračních režimů a možnost propojení s mobilní aplikací.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, slyšeli jste už o masáži prostaty? Jistě ano. A už jste tuto praktiku vyzkoušeli? Nebraňte se novým prožitkům a pozvěte ke svým divokým hrátkám We-Vibe VECTOR. Anální kolíček v tmavě modré barvě vám otevře bránu do světa intenzivní rozkoše, jakou si ani neumíte představit. Ergonomicky tvarovaný kolík s úzkou špičkou usnadňující penetraci přesně a precizně zacílí na bod P, který je u mužů přirovnáván k bodu G u žen. Jistě si tak dokážete představit, co jeho dráždění vyvolá. Jeho pevné tělo ve vašem nitru vyvine tlak, který vás dostane do erotického ráje. Hedvábný a sametově jemný silikon vás pohladí s neuvěřitelnou něžností a je zcela nezávadný pro lidskou pokožku. Ke všemu spojení s drážděním hráze se stimulačními drážkami vytvoří neodolatelnou kombinaci vedoucí k opravdové extázi. Dva extrémně výkonné motory s tichým chodem vám nabídnou přednastavených 10 vibračních a pulzačních režimů. Ty můžete ovládat tlačítkem na kolíčku nebo pomocí dálkového ovladače z odolného ABS plastu s dosahem až 9 metrů. S ním získáte navíc možnost nastavení 13 intenzit vibrací. Po připojení k mobilní aplikaci se vám ještě rozšíří možnost vibračních rytmů a navíc ovládání z jakéhokoliv kouta světa, což je perfektní volbou při vztahu na dálku. Samozřejmostí je také 100% vodotěsnost pro mokré radovánky ve sprše či ve vaně a dobíjení baterie pomocí přiloženého magnetického USB kabelu. Ovladač pohání baterie typu CR 2032.
Nechte se unášet vlnou vášně a podlehněte novému pokušení z anální stimulace.

Ovládání není nejsložitější a rychle si jej podmaníte. Krátkým stiskem tlačítka na základně zapnete vibrace. Následnými krátkými stisky měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Pro vypnutí podržte tlačítko po dobu 3 vteřin.
Pro použití s dálkovým ovladačem stiskněte tlačítko po dobu 5 vteřin. Kolík dvakrát zavibruje a rozbliká LED diodu. Nyní podržte po dobu 5 vteřin pravé tlačítko na ovladači. Po spárování krátkými stisky šipky doleva nebo doprava zapnete a posouváte vibrační a pulzační režimy, tlačítky se šipkou nahoru a dolů ovládáte intenzitu síly vibrací. Vibrace vypnete podržením šipky dolů po dobu 2 vteřin.
Pro ovládání přes mobil stáhněte do svého telefonu aplikaci Feel Connect. Podržte tlačítko po dobu 5 vteřin. Stimulátor dvakrát krátce zavibruje a rozbliká se LED dioda. Nyní spárujte v aplikaci kolík pomocí tlačítka připojit hračku v aplikaci.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat We-Vibe VECTOR:

  • elegantní anální kolík pro masáž prostaty a hráze
  • ergonomicky tvarované flexibilní přizpůsobivé tělo s úzkou špičkou
  • měkký a sametově hedvábný silikon bezpečný pro lidskou pokožku
  • dva neuvěřitelně výkonné a tiché motory
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • dálkový ovladač s dosahem až 9 metrů nabízí 13 úrovní intenzity
  • možnost propojit s mobilní aplikací a rozšířit ovládání a rytmy
  • vodotěsný pro mokré hrátky ve sprše nebo ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá, bílá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: délka stimulátoru 10,5 cm, použitelná délka kolíku 8,5 cm, průměr 2,8 cm, délka ovladače 6,9 cm, šířka ovladače 3,3 cm, hloubka ovladače 1,4 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR 2032 baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Materiál:
Barva:
Rozměry:
Celková délka:
10,50 cm
Průměr:
2,80 cm
Zařazení do kategorií