Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
WE-VIBE WAND purple

WE-VIBE WAND purple

Fenomenální masážní vibrátor WE-VIBE WAND nabušený moderními technologiemi. Hebký silikon, 10 vibračních režimů, mobilní aplikace, dva nástavce a mnohem víc.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Zapomeňte na nudné a fádní erotické hračky a pořiďte si pomůcku, která má opravdu smysl. Masážní vibrátor WE-VIBE WAND v elegantní fialové barvě si oblíbíte na první pohled a poskytne vám neodolatelný relax pro celé tělo nebo cílenou stimulaci u párových aktivit v ložnici. Jeho elegantní nadčasový design, ergonomicky tvarovaná rukojeť a velké množství moderní technologie z něj dělá pomůcku číslo jedna. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu, který je nezávadný pro lidskou pokožku. Perfektně se drží v ruce a flexibilní ohebná masážní hlavice standartní velikosti se přizpůsobí každému koutu vašeho těla. Ovládání inspirované joystickem vám dopřeje přesné nastavení intenzity vibrací a chytrá funkce reaguje na dotek kůže. Pokud jej zrovna nepoužíváte, vibrace se pozastaví, což šetří nejen vaši baterii. Extrémně silný a tichý motor s vysokým výkonem vám nabídne přednastavených 10 vibračních a pulzačních režimů a po připojení k mobilní aplikaci ještě rozšíříte možnost ovládání. Můžete si vytvořit vlastní rytmy nebo se připojit na dálku k partnerovi odkudkoliv na světě. Díky dvěma nástavcům, které naleznete v balení v mžiku proměníte vibrátor ve slastný stimulátor s měkkými jazýčky, nebo v masturbátor, který polaská také chloubu muže. Způsobů, jak využít WE-VIBE WAND pro sólové či párové seance je opravdu mnoho. Je plně vodotěsný, takže jej využijte také ve sprše nebo ve vaně. Dobíjení energie zajistí přiložený magnetický USB kabel.
Rozmazlete sebe i své tělo a dopřejte si luxusní masáž, která se velmi snadno může zvrhnout k divokým a nespoutaným hrám v posteli vedoucí k neodolatelným výbušným orgasmům.

Ovládání vypadá složitě, ale rychle si jej podmaníte. Pro zapnutí krátce stiskněte tlačítko se symbolem vlnky. Vibrátor spustí svůj první režim vibrací. Opakovanými krátkými stisky tlačítka se symbolem vibrací měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Posunutím výstupku směrem nahoru přidáváte na intenzitě síly, posunutím směrem dolů zase intenzitu ubíráte. Pro rychlejší nastavení síly můžete joystick držet. Pro aktivaci či deaktivaci chytré dotykové funkce podržte tlačítko se symbolem vibrací po dobu 3 vteřin. Všechno ovládání pak funguje stejně, jen se musíte dotýkat hlavice. Pro vypnutí vibrátoru podržte spodní tlačítko se symbolem kroužku po dobu 2 vteřin. Vždy, když jej následně znovu zapnete, spustí se v režimu, ve kterém jste jej vypli (chytrá funkce nebo stálé vibrace).
Pro ovládání přes mobil stáhněte do svého telefonu aplikaci Feel Connect. Podržte tlačítko se symbolem kroužku po dobu 5 vteřin. Vibrátor třikrát krátce zavibruje a rozbliká se LED dioda. Nyní spárujte v aplikaci vibrátor pomocí tlačítka připojit hračku v aplikaci.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat WE-VIBE WAND purple:

  • elegantní masážní vibrátor s ohebnou hlavicí pro dokonalé sólové či párové hrátky
  • nadčasový design a nejmodernější technologie
  • hladký a sametově hebký silikon prvotřídní kvality
  • extrémně výkonný a tichý motor
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • vlastní rytmy a dálkové ovládání díky mobilní aplikaci
  • ergonomická rukojeť se perfektně drží v ruce
  • chytrá funkce reakce doteku s kůží šetří baterii
  • dva nástavce pro ještě intenzivnější potěšení z intimních aktivit
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 31,7 cm, délka hlavice 8 cm, průměr hlavice 5,7 cm, průměr těla 5,2 cm, průměr konce rukojeti 3,8 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry