Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
WOMANIZER PREMIUM Blue

WOMANIZER PREMIUM Blue

WOMANIZER PREMIUM Blue s novou technologií Pleasure Air ™ a dalšími novými funkcemi - autopilot a Smart Silence.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, zvažujete koupi nějakého nevšedního dárku pro svou drahou polovičku? Dámy, chcete si pořídit nového intimního kamaráda, který bude s vámi kdykoliv si to jen budete přát? WOMANIZER PREMIUM Blue se sametově hebkým silikonovým tělem je pro uvedené příležitosti to pravé. Kromě jedinečné technologie vás okouzlí také svým elegantním designem.
Patentovaná technologie Pleasure Air ™ vám dopřeje bezdotykovou stimulaci klitorisu. Způsobuje příjemné sání, jež dovede k orgasmu každou ženu. Z průzkumů vyplývá, že s touto hračkou dosáhne 98% žen orgasmus do 5ti minut a i opakovaně. Můžete si vybrat ze 12 úrovní a nově je přidána funkce autopilota a tzv. Smart Silence.

Smart Silence zajišťuje, že Womanizer začíná fungovat teprve tehdy, když se téměř dotýká pokožky. Jakmile jej vzdálíte od těla vypne se, což šetří baterii a používání je o dost tišší. Tuto funkci je možné deaktivovat stisknutím tlačítek + a - současně po dobu dvou vteřin.
Autopilot je relaxační funkce. Po aktivaci autopilota zmáčknutím příslušného tlačítka se rozsvítí jedna led dioda a ocitnete se v prvním módu, který náhodně vybírá rytmus tlakových vln v rozmezí 1.- 4. stupně intenzity. Po zmáčknutí tlačítka + se dostanete do druhého módu a Womanizer vybere rytmus v rozmezí 1.- 8. stupně. Po dalším zmáčknutí tlačítka + se ocitnete ve třetím módu mezi stupni 1 - 12 a rozsvítí se třetí led dioda. Program vybírá náhodně intenzitu, a proto se orgasmus objevují nečekaně a může být o to intenzivnější.

Oproti původnímu modelu W500 je nejnižší stupeň intenzity ještě nižší a nejvyšší stupeň naopak silnější. Zažijete ohromující orgasmy jeden za druhým, stále dokola. Premium je diskrétně tichý i přesto, že je velmi silný. Vodotěsnost je samozřejmostí pro váš maximální komfort. Magnetický USB kabel se postará během dvou hodin o úplné nabití pomůcky, poté si ji můžete užívat až po dobu 4 hodin. Součástí balení je i vyměnitelná hlavice. Lubrikujte jen gely na vodní bázi. Před a po každém použití pomůcce dopřejte hygienu pomocí čističe erotických hraček.
WOMANIZER PREMIUM Blue je balen do krásné krabičky, proto bude tím pravým dárkem pro úžasnou ženu!
Vyzkoušejte unikátní technologii tlakových vln i u dalších produktů značky WOMANIZER zde.

Proč si vybrat WOMANIZER PREMIUM Blue:

  • inovativní pocit z ženského vyvrcholení - vyvolává opakované orgasmy
  • revoluční bezdotyková stimulace
  • nastavitelná intenzita tlakových vln
  • vyvolává opakované orgasmy
  • magnetický dobíjecí USB kabel
  • funkce autopilota a Smart Silence
  • 2 vyměnitelné stimulační nástavce
  • kvalitní materiál - lékařský silikon + tvrdý ABS plast

Parametry:


Barva: modrá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: délka 16,5 cm, šířka 5,7 cm, hloubka 5,5 cm, vnitřní rozměr hubičky 1,1 cm x 1,6 cm
Vibrace: ano
Voděodolnost: ano
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry