ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Gel YESforLOV EXCITEMENT FOR WOMEN 10 g

Gel YESforLOV EXCITEMENT FOR WOMEN 10 g

Inspirující gel pro ženy YESforLOV EXCITEMENT z přírodních složek veganské kvality. Posiluje libido, prokrvuje cévy, stimuluje a zvyšuje citlivost klitorisu.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pokud sníte o tom nejintenzivnějším orgasmu, jaký si jen dovedete představit, pak si udělejte pohodlí, sáhněte do svého nočního stolku pro gel YESforLOV EXCITEMENT a oddejte se smyslným prožitkům, které donutí zarýt vaše nehty do polštáře. Fantastický gel pro ženy s unikátní přírodní formulí veganské kvality vás překvapí a okoření vaši intimní fantazii. Nedráždí, takže je ideální také pro citlivou pokožku. Je přímo určen na klitoris, pro který má připraven neodolatelnou rozkoš. Obsahuje totiž L-Arginin, což je přírodní aminokyselina, která napomáhá rozšiřovat cévy, čímž dochází k výraznějšímu prokrvení a tudíž také zvýší jeho citlivost. To podpoří také extrakt ženšenu pravého, který rovněž udržuje správný průtok krve. Esenciální olej máty peprné, po které také příjemně voní se postará o vzrušující chladivý efekt, který bude střídat s jemným teplým účinkem, takže bude váš klitoris stimulovat, aby vaše pocity nabyly výjimečných výšin. Extrakt z růží zase zklidňuje, pečuje a osvěžuje pokožku. Můžete jej použít s erotickými hračkami i při milování a uvidíte sama, jak se bude výbušný vrchol extáze blížit nezadržitelným tempem. Nanášení gelu je velmi pohodlné díky tenké lahvičce s měkkou silikonovou špičkou a dráždivými hroty.
Nechejte se hýčkat a vychutnejte si nezapomenutelné potěšení plné emocí a vášně.

Proč si vybrat gel YESforLOV EXCITEMENT:

  • unikátní gel pro ženy určený na klitoris s mimořádnými stimulačními schopnostmi
  • výjimečné veganské složení prvotřídní kvality vhodné i pro citlivou pokožku
  • obsah L-Argininu a extrakt ženšenu podporuje rozšiřování cév a výraznější prokrvení
  • zvyšuje citlivost klitorisu a zpříjemní erotický prožitek
  • esenciální olej máty peprné s chladivým efektem přináší intenzivní pocity
  • lze použít při sexu i s erotickými pomůckami

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 10 g
Složení: Aqua, Diglycerin, Mentha Piperita Leaf Water, Aspartam, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Polysorbate-20, Acrylates C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Sclerotium Gum, Arginine, Hydroxyethylcellulose, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide, Mentha Piperita Oil, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Rosa Gallica Flower Extract, Citric Acid, Kigelia Africana Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Panax Ginseng Root Extract, Limonene
Parametry