Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Gel YESforLOV G-SPOT STIMULATING 10 g

Gel YESforLOV G-SPOT STIMULATING 10 g

Stimulační gel pro ženy YESforLOV G-SPOT STIMULATING s obsahem extraktu z Kigélie zvyšuje elasticitu vaginálních stěn a zkvalitňuje prožitky dráždění bodu G.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chtěla byste zažít při sexu pocit jako by to bylo poprvé? Zpříjemněte svůj milostný akt a dopřejte si výjimečné fenomenální prožitky. Tento gel YESforLOV G-SPOT STIMULATING byl speciálně vyvinut pro ženy, aby dopřál intenzivní intimní chvíle. Exkluzivní ingredience veganské kvality obsahují z 88,31% pouze přírodní složky, nedráždí a je proto ideální i pro citlivou pokožku. Je hladký, hedvábný a výrazně koncentrovaný, takže vám stačí opravdu kapička a balení 10 g vám vydrží přibližně pro 30 použití. Má příjemnou mátovou chuť i vůni a jeho polknutí není na závadu, což oceníte třeba u orálního uspokojování. Obsahuje extrakt plodů ze stromu s názvem Kigélie africká, kterému se také přezdívá Salámovník. Jeho plody se v kosmetickém průmyslu hojně používají pro vyhlazování vrásek, zpevňuje a pozvedává poprsí a spolu s vitamínem E působí proti stárnutí pleti. Jeho účinky v tomto gelu tonizují pánevní tkáně, takže zvyšují ztracenou elasticitu vaginálních stěn, aby poskytl mimořádné vzrušující momenty. Proto bude vaše nitro pevnější a pružnější. Navíc gel prodlužuje a zesiluje intenzitu orgasmů způsobených drážděním bodu G, což už tak většina žen bere jako nejcitlivější erotogenní zónu. S tímto gelem požijete nezapomenutelnou rozkoš těžko popsatelnou slovy, protože střídá teplo a chlad, zvyšuje citlivost a zpříjemňuje pronikání. Nanášení gelu je velmi pohodlné díky tenké lahvičce s měkkou silikonovou špičkou.
Vychutnejte si svou touhu plnými doušky. Hýčkejte své tělo a váš bouřlivý orgasmus vám to vrátí se vší parádou.

Proč si vybrat gel YESforLOV G-SPOT STIMULATING:

  • unikátní gel pro ženy s mimořádnými stimulačními schopnostmi
  • výjimečné veganské složení prvotřídní kvality vhodné i pro citlivou pokožku
  • extrakt plodů Kigélie zvyšuje pružnost vaginálních stěn a výrazně zkvalitňuje penetraci
  • zvyšuje citlivost a zpříjemní erotický prožitek
  • polknutí není na závadu a lze použít i při orálním laškování
  • využitelný při sexu i s erotickými pomůckami
  • díky silné koncentraci vydrží až na 30 použití

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 10 g
Složení: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Aroma, Benzyl Alcohol, Carbomer, Aspartame, Ethylhexylglycerin, Ethyl Menthane Carboxamide, Butylene Glycol, Limonene, Vanillyl Butyl Ether, Kigelia Africana Fruit Extract, N-Butyl Alcohol, Vanillin, Arginine, Tocopherol
Parametry