Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Antikoncepční pesar FemCap 22 mm

Antikoncepční pesar FemCap 22 mm

Katalog: Fe0001
Antikoncepční pesar z hedvábného měkkého silikonu je přirozená účinná ochrana proti otěhotnění bez hormonálního zásahu. Vhodné pro všechny ženy.
Velikost:
Doprava zdarma
1 890 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Zůstaňte chráněni za každých okolností a dopřejte si spolehlivou ochranu. Antikoncepční pesar FemCap je fantastická bariérová metoda proti nechtěnému otěhotnění, která je vyhledávanou alternativou prezervativů a hormonální antikoncepce. Někomu nevyhovují kondomy z důvodu alergie na latex, nebo se v nich prostě necítí dobře, jiní zase nechtějí do těla dostávat dávku hormonů ovlivňující spoustu ženských aspektů. Proto je pesar ideální a vhodný pro všechny ženy bez výjimky a to včetně žen s tzv. zakloněnou dělohou. Ke všemu je navíc opakovaně použitelný, což je nejen ekologické, ale také šetří vaši peněženku.
Tento pesar FemCap ve velikosti 22 mm je určen ženám, které ještě neotěhotněly. Je vyroben z ultra hebkého a sametového lékařského silikonu prvotřídní kvality obsahu bez ftalátů a latexu, takže s ním nehrozí alergická reakce a je tak zcela nezávadný pro lidskou pokožku. Vyrábí se v Kalifornii, získal certifikáty zdravotnických pomůcek ISO 13485, CE 2460 a podléhá přísným mezinárodním normám. Je tenký, měkký a flexibilní, dokonale přilne a zabrání spermiím postupovat do dělohy k oplodnění vajíčka. Zavádí se podobně jako tampon nebo menstruační kalíšek, takže i když jeho zavádění vyžaduje trochu cviku, jeho používání si rychle podmaníte.
Anatomický design ve tvaru kloboučku se příjemně používá, skvěle se přizpůsobí a netlačí na děložní čípek, takže žena ani muž nepozná, že jej máte a oba si užijete maximální požitek z milostných hrátek. Ovšem perfektně drží na místě díky malému podtlaku a poutko zajistí snadné vytažení. Lze jej mít také při kojení a nemá vliv na menstruační cyklus. Spolu se spermicidním gelem je jeho účinnost až 98% a rozhodně nevyruší spontánnost, protože jej můžete zavést až několik hodin před samotným stykem, nejpozději ovšem 15 minut předem. Po sexu je pak nutné nechat pesar zavedený alespoň 6 hodin, aby došlo k úhynu spermií. Nejpozději po 48 hodinách je nutné jej vytáhnout a očistit. Také je možné jej ponořit na 3 minuty do vařící vody pro důkladnější hygienu. Pesar naleznete v krabičce i s diskrétním obalem pro uschování. Po prvním použití je doporučená životnost dva roky. Nechrání před pohlavně přenosnými chorobami.
Vyberte si jednu ze tří velikostí. Malý pesar 22 mm je určen pro ženy před otěhotněním, střední pesar 26 mm je určen ženám po otěhotnění, které nerodily vaginálně a velký pesar 30 mm je určen ženám po vaginálním porodu. Všechny naleznete v naší nabídce zde.
Vychutnejte si bezpečné milování plnými doušky bez stresujících myšlenek.

V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Před a po každém použití jej omyjte pod teplou vodou za pomocí jemného neagresivního mýdla a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost. Po důkladném vysušení jej uschovejte v pouzdře. Vždy jej kombinujte se spermicidním gelem.

Proč si vybrat antikoncepční pesar FemCap 22 mm:

  • antikoncepční metoda bez obsahu hormonů pro ženy před otěhotněním
  • snadné zavádění a speciální anatomický tvar pro všechny ženy včetně zakloněné dělohy
  • vyrobený z jemného a bezpečného lékařského silikonu prvotřídní kvality
  • tenká stěna a pružný materiál zajistí dokonalé pohodlí
  • mírný podtlak jej udrží na místě
  • až 98% spolehlivá účinnost proti početí při použití se spermicidním gelem
  • lze používat i s prezervativy a neovlivňuje menstruaci
  • opakovaně použitelný s životností až 2 roky
  • plastové pouzdro součástí balení
  • nenáročná údržba

Parametry:


Barva: transparentní
Materiál: silikon
Rozměry: průměr 2,2 cm
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (0)
Parametry
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: