ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Body BRACLI GENEVA bílé

Body BRACLI GENEVA bílé

Elegantní body z nejjemnějšího tylu ozdobené italskou krajkou v kombinaci s originálním šperkem z perel. Diskrétně stimuluje vagínu a klitoris každým pohybem.
Vyberte si velikost:
Doprava zdarma
2 499 Kč
Popis zboží

Dokážete si představit, že by vaše spodní prádlo nedráždilo pouze vaši drahou polovičku, ale také vás samotné? Unikátní značka luxusního prádla BRACLI spojila příjemné s užitečným a vyvinula dokonale elegantní prádlo, které originálním a jedinečným způsobem stimuluje vaše citlivé intimní partie každičkým pohybem a to naprosto diskrétně. Rozviňte svou fantazii a nechejte své prožitky pohltit vás do doposud neobjevené erotické dimenze plné vášně.

Objevte to nejefektivnější prádlo, které vám rozhodně v šatníku nesmí chybět. Toto úchvatné body BRACLI GENEVA v dechberoucí bílé barvě slonovinové kosti se stane vaším nejoblíbenějším kouskem na rande. Nadchne nejen vás hned na první pohled a přinese do ložnice neuvěřitelnou atmosféru. Je ušito z nejjemnějšího dekorativního tylu, který je hedvábný a měkký, takže je příjemný a pohodlný na nošení. Je také velmi pružný, proto se skvěle přizpůsobí a obepne vaše tělo. Ozdobuje jej překrásná italská krajka a to po celém lemu ramínek v oblasti košíčků i ve spodní části. Navíc je průhledné, takže nechá nahlédnout pod pokličku pro žhavé pikantní svádění. Má tenká nastavitelná ramínka a výrazný hluboký výstřih, který zanechá skutečně působivý dojem. Podprsenka bez kostic a bez výplně magneticky přitáhne jeho pozornost a padne vám k nohám. Tanga nádherně vykreslí váš zadeček a poskytnou mu neodolatelný vzhled.
Jeho výjimečností jsou ovšem korálky z perel z Manacoru krémové barvy, které vám nabídnou něco nového a nevídaného. Pevné kuličky vedou od přední části až k zadní, přilnou k vašim intimním partiím, takže budou báječně stimulovat okolí vagíny, klitoris i análek každičkým krokem. Mohou dráždit erotogenní místa také při doteku i pohlazení. Tato skutečnost je tak tichá, že si můžete vychutnat vzrušující chvíle kdykoliv a kdekoliv a nebudete prozrazena. Jsou vzadu uvázané na saténovou mašličku, kterou když odvážete, uděláte na konci větší uzlík a vložíte kuličky přímo do vagíny, získáte intenzivní dráždění také ve vašem nitru a můžete tak potěšit i velmi citlivý bod G. To můžete zkusit i s partnerem přímo při sexu. Udělejte si čas a mrkněte na další nabídku prádla této úžasné značky zde.
Dopřejte si zážitek z vlastního potěšení pouhým nošením prádla a posilte svůj sex-appeal.

Proč si vybrat body BRACLI GENEVA:

  • výjimečné erotické prádlo v naprosto nezaměnitelném originálním designu
  • velmi kvalitní pružný materiál a moderní střih v kombinaci s imitací perel z Manacoru
  • hedvábný nejjemnější ozdobný tyl dekorován italskou krajkou
  • průhledný model nechá nahlédnout pod pokličku a zaručí pikantní svůdnou atmosféru
  • pevné korálky stimulují intimní oblasti při doteku či pohlazení a každým pohybem
  • podprsenka bez kostic a bez výplně je pohodlná na nošení
  • výrazný hluboký výstřih a tenká nastavitelná ramínka
  • tanga vyzdvihnou krásu zadečku
  • možnost odvázat korálky a vložit do vagíny pro dráždění nitra či bodu G
  • lze použít přímo při sexu s partnerem
  • nabízíme ve velikosti S, M, L a PLUS

Parametry:


Barva: bílá, krémová
Materiál: 87% polyamid, 13% elastan, perly
Velikost: S, M, L, PLUS

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
87% polyamid, 13% elastan, perly 
Články