Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
Dárková sada Svakom Limited Edition Unlimited Pleasure

Dárková sada Svakom Limited Edition Unlimited Pleasure

Luxusní dárková BDSM sada obsahující vzrušující pouta na ruce, masku na oči, dráždidlo s plácačkou a pro podporu také vibrační vajíčko propojitelné s aplikací.
Dárek
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Milujete tajemné erotické hrátky a hledáte vhodný způsob, jak obdarovat svou drahou polovičku? Spojte příjemné s užitečným a vychutnejte si oba fantastické erotické hrátky s pikantním charakterem. V této luxusní dárkové sadě Svakom Limited Edition Unlimited Pleasure naleznete exkluzivní BDSM pomůcky, které okoření vaše milostné párové aktivity a nechají vás prozkoumat své intimní hranice. V nádherné krabici jsou pro vás připravena pouta na ruce z umělé kůže s kovovými přezkami a řetízkem zlaté barvy. Jsou nastavitelná a mají měkké polstrování vnitřní strany, aby byla příjemná na nošení také pro vašeho nového otroka. Zlatý kovový řetízek má na obou stranách karabiny, aby bylo usnadněno osvobození či rychlá změna polohy. Inspiraci vzrušujících pocitů přinese maska na oči, která je rovněž kožená a měkká, disponuje pružným širokým páskem, který ji udrží na hlavě a nabídne univerzální velikost. Tím váš sub ztratí vizuální schopnost, ale podpoří další smysly vnímání. V této chvíli můžete masku a pouta zkombinovat s péřovým dráždidlem s plácačkou. Občasné nečekané štípnutí či lechtání na těle vždy povzbudí jedinečnou atmosféru. Abyste své zážitky povznesli ještě na vyšší úroveň, lze také svou partnerku stimulovat výjimečným vibračním vajíčkem, které si prostě zamiluje.
Vibrační vajíčko PHOENIX NEO je vyrobeno z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality. Má výkonný motor, který se zaměří na masáž bodu G a dráždění klitorisu zároveň, díky skvělému přenosu vibrací z vajíčka do konce manipulačního poutka. Jeho 11 okouzlujících vibračních a pulzačních režimů vás doprovodí až na vrchol a nechá vybuchnout dokonalý ohňostroj ve vašem klíně. Je propojitelné s mobilní aplikací, takže vám nabídne nejen propojení s vaším protějškem odkudkoliv na světě, ale také sexy procházku večerním parkem. Jeho služby si můžete vychutnat také ve sprše či ve vaně, protože je plně vodotěsné a o provoz se postará přiložený magnetický USB kabel. V balení také naleznete sametový pytlíček pro uschování.
Více informací o vajíčku, včetně návodu k použití a údržbě najdete zde.
Prožijte jedinečné a neopakovatelné intimní momenty plné vášně a rozkoše.

Proč si vybrat dárkovou sadu Svakom Limited Edition Unlimited Pleasure:

  • elegantní a moderní erotické pomůcky v nádherném dárkovém balení
  • fantastické hračky pro tajemně svůdné BDSM praktiky
  • nastavitelná pouta z pravé kůže s kovovými přezkami a řetízkem
  • maska na oči podpoří jedinečný pohled jiných smyslů
  • dráždidlo s plácačkou naladí žhavou atmosféru
  • fenomenální vibrační vajíčko s moderním propojením přes mobilní aplikaci
  • kvalitní sametově hebký a měkký silikon prvotřídní kvality
  • dva výkonné motory se zaměří na stimulaci bodu G a klitorisu současně
  • 11 různých vibračních a pulzačních režimů
  • vodotěsné provedení pro mokré radovánky ve sprše nebo ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, červená, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast, umělá kůže, kov, pěří
Rozměry: celková délka vajíčka 9,5 cm, použitelná délka vajíčka 7 cm, průměr vajíčka 3,4 cm, celková délka pout 30,5 cm, šířka pout 5,7 cm, délka řetízku s karabinami 21,3 cm, délka masky 20,3 cm, šířka masky 7,2 cm, délka dráždidla 33,6, šířka plácačky 6 cm, průměr tyčinky 0,7 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Typ:
Materiálové složení:
 
Podrobnější rozměry: