ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Dildo trojité SelfDelve MALINA NA LISTU zelené

Dildo trojité SelfDelve MALINA NA LISTU zelené

Multifunkční flexibilní dildo ve vodotěsném provedení pro vaše trojí potěšení, stimulaci klitorisu, vaginální i anální dráždění.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Malá, ale překvapivě šikovná! Taková je multifunkční malina na listu. Originální design této hračky rozhodně prvoplánově neevokuje lascivní sexuální pomůcku. Svěží malina svádí k utržení, ale zadržte! Nechcete se přece ochudit o trojité potěšení? Vlnky přední části listu něžně podráždí váš klitoris, půvabná bobulka reálně zrnité textury snadno vklouzne do vaší vagíny a zakřivený konec lístku se hravě postará o laskání vašeho zadečku. Křivka listu je promyšleně podpořena malým stojánkem, plynule tak udržíte malinu i lístek na vašich nejcitlivějších partiích a nemusíte se obávat, že vaše ovocná jízda bude přerušena. Malina na listu přinese ovoce i náročnějším labužnicím, toužícím po rafinovaně kombinované extázi. Samozřejmě ji můžete pozvat do koupelny či bazénu díky stoprocentní vodotěsnosti. Pokud jste se dosud zdráhaly okusit anální stimulaci, unikátní a roztomilá uličnice Vám může nenásilně otevřít 13. komnatu vašich tužeb a slastí. Další variaci osobního či párového dovádění umožní ohnutí obou stran tvrdšího lístku sevřením v dlani. Malina střední tvrdosti bude v této pozici připravena k sladkému proniknutí do vašeho lůna. Unikátní vlastností mnoha handmade silikonových hraček designérské německé značky SelfDelve je termoreaktivita, jakmile se dildo adaptuje na vaši tělesnou teplotu, odmění vás změnou barvy…a Vy odměňte sebe i malinu lubrikantem založeným na vodní bázi. Na vaše první setkání dorazí se vzorkem kvalitního lubrikantu značky Pjur, zabalena v decentní kovové krabičce.

V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat dildo SelfDelve MALINU NA LISTU:

  • jedinečná hračka pro vaši trojí radost, multifunkčnost
  • dildo je realistické, ale zároveň nepřipomíná sexuální pomůcku
  • hypoalergenní, vyrobeno z lesklého silikonu
  • krásně zabaleno se vzorkem lubrikantu značky Pjur
  • změna barvy působením tělesné teploty
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová, zelená
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 20,9 cm, délka maliny 5,7 cm, průměr maliny 3,5 cm, výška listu 8 cm, šířka listu 3,7 cm
Vibrace: ne
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry