ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX COUPLES

FLAGRANTI PASSION BOX COUPLES

Exkluzivní dárkové balení pro páry. FLAGRANTI PASSION BOX COUPLES obsahuje vibrační vajíčko, vibrační kroužek, lubrikační gel, pouta a péřové dráždidlo.
Doprava zdarma
Akce
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Váháte, jaký dárek pořídit ke svátku, narozeninám či k jinému významnému dni? Chcete být milí, originální, ale zároveň darovat něco, co si užijete oba? Pokud jste hraví a rádi se oddáváte nespoutaným vášnivým hrátkám, dovolili jsme si sestavit balíček určený právě vám. Luxusní dárkové balení FLAGRANTI PASSION BOX COUPLES obsahuje vše, co potřebujete k divokým a pikantním momentům ve vaší ložnici. Pojďme si blíže představit s čím můžete počítat.

Dopřejte si impozantní vibrace přímo uvnitř vaší lasturky. Vibrační vajíčko COQUETTE Remote Control Rechargeable vyrobené z hebkého a jemného silikonu vás přivede až na samotný vrchol extáze. Se dvěma motory a extrémně tichým chodem vám nabídne 10 silných vibračních a pulzačních režimů. Zaveďte si jej, objevte sexy vibrace uvnitř a při přiložení špičky manipulačního poutka na váš klitoris také vně. Skvělá kombinace, která vám dopřeje bohaté zážitky i ve sprše, protože je IPX6 voděodolné. Když dáte navíc partnerovi do ruky dálkový ovladač s dosahem až 10 metrů a vyrazíte společně na procházku, ochutnáte intenzivní adrenalinovou zábavu, kterou si oba jistě zamilujete. Vajíčko je dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu a ovladač pohání baterie CR 2032, která je součástí. Vše naleznete v krásné taštičce.

Pokud zůstanete doma a nebudete chtít jen tak skončit, pak vás určitě potěší vibrační kroužek na penis Dream Toys ELITE JOEL. Dvojité erekční kroužky mají za úkol dvě věci. Jednak přiškrtit chloubu muže, což má za následek delší a tvrdší erekci a také oddálenou ejakulaci. Díky tomu vydrží mnohem déle. Druhá funkce se postará o klitoris ženy jemnými avšak působivě výkonnými vibracemi díky kmitajícím králičím ouškům. Vybrat můžete z 10 vibračních a pulzačních režimů. Je vyroben z hedvábného silikonu a vibrační patrony z odolného ABS plastu, který přenáší smyslné brnění také do penisu, takže si tohoto malého šikulu opravdu užijete oba. Voděodolnost IPX6 využijete ve sprše a rovněž je dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu. Milování s kroužkem už se nikdy nebudete chtít vzdát.

K párovým aktivitám si jistě vychutnáte lubrikační gel Kamasutra Divine Nectars Bodyglide. A to doslova. Je totiž slíbatelný, což znamená, že jeho polknutí není na závadu. Okouzlující vůně a luxusní chuť exotického kokosu s ananasem vaše pikantní chvilky ozvláštní ještě víc, než jste předpokládali. Gel prémiové kvality má hladkou texturu, nelepí a nezanechává fleky. Perfektně hydratuje pokožku a zanechává ji hebkou a vláčnou.

Poslední dvě pomůcky vás zasvětí do tajů lehkých BDSM praktik. Jedná se o hedvábná pouta BIJOUX INDISCRETS Silky Sensual Handcuffs a péřového dráždilo. Pouta jsou první a základní pomůckou, která zabrání volnému pohybu vašemu protějšku, což je mimořádně vzrušující pro obě strany. Jemná saténová stužka je decentní a nezpůsobuje bolestivé otlaky. Když už bude váš otrok svázaný, použijte peříčka na tyčince, kterými můžete lechtat a dráždit erotogenní zóny své lásky. Fantazii se meze nekladou.
Užijte si výjimečnou událost se vší parádou a darujte toto s láskou a pečlivostí vybrané dárkové balení plné touhy a fantastických prožitků. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX COUPLES:

  • elegantní dárková krabička nabitá vzrušujícími pomůckami pro páry
  • vibrační vajíčko na dálkové ovládání s 10 vibračními a pulzačními režimy
  • vibrační kroužek na penis s králičími oušky stimulující klitoris
  • slíbatelný lubrikační gel s hladkou texturou a opojnou chutí ananasu s kokosem
  • saténová stuha na ruce s péřovým dráždidlem pro fascinující svět lehkých BDSM praktik
  • ideální jako dárek

Parametry:


Barva: černá, zlatá, transparentní
Materiál: silikon, ABS plast, peří, 100% polyester
Rozměry: vajíčko - celková délka 18,5 cm, délka vajíčka 7,5 cm, průměr 3,3 cm, délka ovladače 6 cm, šířka ovladače 2,9 cm, hloubka ovladače 1,7 cm, kroužek - celková výška 8,6 cm, délka patrony 7 cm, průměr patrony 1,9 cm, vnitřní průměr roztažitelných kroužků od 2,5 cm a 3,8 cm, gel - objem 150 ml, pouta - celková délka 71,5 cm, šířka 5 cm, dráždidlo - celková délka 17 cm, délka peří 9,5 cm, průměr tyčinky 0,9 cm
Složení gelu: Water, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylecellulose, Tetrasodium Edta, Sodium Benzoate, Citric Acid, Aroma
Voděodolnost: ano (IPX6)
Vibrace: ano (vajíčko, kroužek)
Pohon: Li-on baterie (vajíčko, kroužek), 1 x CR 2032 (ovladač)
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi (vajíčko, kroužek)
Parametry