ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX LELO

FLAGRANTI PASSION BOX LELO

Exkluzivní dárkové balení ukrývající dokonalou romantiku a neuvěřitelnou rozkoš. Luxusní značka LELO vás pohladí na těle i na duši žhavými momenty vášně.
Doprava zdarma
Akce
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Udělejte si pohodlí a vychutnejte si smyslné vášnivé momenty ve společnosti té nejdokonalejší romantické kombinace. Značka LELO je zárukou prvotřídní kvality, důmyslného zpracování, elegantního designu a intenzivních prožitků plných žhavého potěšení. S pečlivostí vybraný PASSION BOX od FLAGRANTI s nádhernou saténovou mašlí ukrývá svůdnou tajemnou atmosféru a mnoho bouřlivých orgasmů.

V tomto fenomenálním dárkovém balení naleznete výjimečný stimulátor klitorisu LELO SONA v půvabné černé barvě, který vás doslova pohltí a přenese do zcela nové a nečekané erotické dimenze. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality, který je zdravotně nezávadný a proto vhodný i pro citlivou pokožku, kterou pohladí s neuvěřitelnou něžností. Zlatý prvek z odolného ABS plastu mu dodá atraktivní a přitažlivý vzhled. Když se řekne pojem bezkontaktní stimulace klitorisu, jistě vám podvědomí napoví, o co jde. SONA jde ovšem ještě dál. Dopřeje vám unikátní technologii na bázi sonických tlakových vln, které jemným ultrazvukem bez jediného přímého doteku prostupují do hloubky nejen samotného klitorisu, ale také do jeho okolí a vy se v mžiku ocitnete v sedmém nebi. Takto způsobené vibrace vám přinesou jedinečné pocity a jistě také extrémně silné vrcholy. 8 pulzačních režimů a 8 rychlostí se postarají o to, abyste rychle dosáhla fantastické extáze. To vše si můžete užít i ve sprše či ve vaně, protože je SONA plně vodotěsná. Pokud jí dojde energie, stačí použít přiložený USB kabel a za pár chvil se můžete oddat jejím službám znovu.
Erupci emocí nic nepodpoří více, než plápolající světlo svíčky LELO Bordeaux & Chocolat. Tajuplnou intimní náladu vkrádající se do vaší místnosti doplní omamná magická vůně červeného hroznového vína a čokolády. Je uložena v originálním a působivém dvojitém skle, takže se bude perfektně vyjímat na vašem nočním stolku. Okouzlující aroma uvolní vaši mysl a navodí úžasnou atmosféru. Nyní nebudete ničím vyrušena a vaše slastné sténání nemusíte zadržovat.

Návod a informace o údržbě naleznete v odkazu stimulátoru. Nezapomeňte použít gel na vodní bázi a také čistič erotických pomůcek, který vaši novou pomůcku zbaví bakterií pro vaše maximální bezpečí.

Upozornění: Momentálně vám bude PASSION BOX doručen v dárkové krabici bílé barvy. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX LELO:

  • elegantní dárková krabička nabitá vzrušujícími pomůckami pro ženy
  • jedinečný bezkontaktní stimulátor klitorisu na bázi sonických tlakových vln
  • hloubkové dráždění pro rychlé a nespoutané vyvrcholení zaručí výjimečný orgasmus
  • 8 režimů a 8 intenzit pulzací vás přenese do naprosté extáze
  • jednoduché ovládání a IPX7 vodotěsné provedení
  • svíčka v elegantní dvojitém skle navodí příjemnou romantickou atmosféru
  • báječná okouzlující vůně červených hroznů namočených v čokoládě
  • perfektně ozdobí váš noční stolek
  • ideální jako dárek

Parametry:


Barva: černá, zlatá, fialová
Materiál: silikon, ABS plast, vosk, sklo
Rozměry: stimulátor - celková délka 11,5 cm, šířka 5,4 cm, vnitřní průměr hubičky 1 cm, svíčka - obsah 70 g
Vodotěsnost: ano (stimulátor)
Vibrace: ne
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry