ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX JAK NA DNO

FLAGRANTI PASSION BOX JAK NA DNO

Výjimečný dárkový box potěší nejen vaši intimní stránku, ale podpoří vaše zdraví. Unikátní pomůcky napomáhající zdravějšímu a silnějšímu pánevnímu dnu.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy, udělejte něco pro své zdraví! Rozmazlete se a objevte zcela výjimečné a exkluzivní dárkové balení s názvem FLAGRANTI PASSION BOX, který je namíchaný přesně pro odpověď na vaši otázku JAK NA DNO? Samozřejmě vás nikdo nechce zruinovat a jedná se o vaše pánevní dno. A proč je v životě ženy tak důležité?

Ochablé svalstvo pánevního dna může způsobovat špatnou funkci orgánů, bolest zad a hlavy, předčasnou inkontinenci nebo i poruchy spánku. Nejčastěji se s obtížemi setkávají ženy po porodu, ovšem tato skutečnost není podmínkou. Posilovat je můžete preventivně i před porodem. Silné pánevní dno má pozitivní efekt na stavbu a držení těla, vaše sebevědomí a v neposlední řadě také na sexuální prožitky vaše i vašeho partnera. Získáte tím kontrolu nad svými svaly, které využijete při milostném aktu a oba si vychutnáte své intimní chvíle mnohem intenzivněji. Jednou z možností cvičení jsou činky, které stojí za to vyzkoušet.

Tyto jedinečné vaginální činky Y.Love LORINDA se stanou vašim vlastním osobním trenérem. Elegantní design erotické pomůcky v nádherné krabičce vás potěší ihned po prvním rozbalení. Jsou pro vás připraveny hned dvě poutka z hedvábně jemného a sametově hebkého silikonu, který je flexibilní a zdravotně nezávadný, takže bude vhodný i pro citlivou pokožku. Poutka mají dlouhé manipulační poutko se srdíčkem, který usnadní vyjmutí a nenápadně se schová v kalhotkách. 4 barevné kuličky s hebkým silikonovým povrchem a 1 kulička z transparentního skla podpoří hravost a nabídnou vám různou váhu pro postupný trénink vašich svalů. Kuličky s vahou od 16 g jsou ideální pro začátečníky i pokročilé, jelikož můžete kombinací získat až neuvěřitelných 110 g závaží. Vaše cvičení může mít také stimulační charakter, protože tři kuličky disponují uvnitř ještě druhou těžší kuličkou, která při pohybu naráží do stěny a vytváří přirozené vibrace. Ty podvědomě aktivují svaly, donutí je pracovat a vám přinesou jedinečný dráždivý efekt a velkou motivaci k dalšímu cvičení.
Cílem cvičení je činku zavést do pochvy a udržet ji alespoň po dobu 15 minut. Jakmile toho budete schopna alespoň týden, přidejte na váze. Doporučovány jsou také Kegelovy cviky, které vaše výsledky ještě zlepší. Cvičit můžete kdykoliv a kdekoliv vás napadne. A to také ve sprše či v bazénu, jelikož jsou plně vodotěsné. Více informací naleznete zde.

Zdraví by mělo být komplexní a proto nejen zevnitř je třeba se o vaše intimní partie řádně starat. Prémiový intimní mycí gel značky DERMAPRO české rodinné firmy zaměřené na wellness vás bude hýčkat. Je plně veganský, nabídne vám luxusní ingredience v BIO organické kvalitě a šetrnou péči o vaši pokožku. Byl speciálně vyvinut pro dokonalou každodenní hygienu a správnou funkci vaginálního prostředí. Dokonale reguluje, vyrovnává a optimalizuje pH, působí proti mykózám, zánětům a infekcím, také skvěle hydratuje, regeneruje a podporuje hojení. Je bohatý na esenciální mastné kyseliny, vitamíny, minerály, antioxidanty a aminokyseliny, ale také na velké množství minerálů. Můžou jej používat také těhotné ženy. Více informací si přečtete zde.
Posilujte stylově, dopřejte si fenomenální očistu a udržujte si svou sexuální pohodu. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX JAK NA DNO:

  • elegantní dárková krabička pomáhá zlepšit vaše zdraví a zkvalitnit intimní prožitky
  • vynikající vaginální činky pro začátečníky i pokročilé
  • dvě měkká poutka vyrobena z ultra hebkého silikonu
  • několik možností různé váhy pro dlouhotrvající trénink
  • pohodlné cvičení kdykoliv a kdekoliv
  • prémiový veganský mycí gel pro citlivé ženské partie z BIO organických ingrediencí
  • působí proti mykózám a plísním a udržuje správnou hodnotu pH
  • vyniká úžasnými léčivými a regeneračními účinky
  • je něžný k pokožce a vhodný také pro těhotné ženy
  • k dostání exkluzivně pouze ve FLAGRANTI

Parametry:


Barva: různá, žlutá transparentní
Materiál: silikon, sklo
Rozměry: činky - celková délka jednotného poutka 11,7 cm, celková délka dvojitého poutka 16,4 cm, použitelná délka činek 3,3 cm a 8 cm, průměr kuliček 2,9 cm, váha činek 16 g, 28 g, 32 g, 36 g, a 74 g, mycí gel - objem 150 ml
Vodotěsnost: ano
Vibrace: ne
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Složení gelu: Aqua, Glycerin, Cocos Nucifera Fruit Extract, Lactobacillus Ferment, Lactic Acid, Maris Sal (Dead Sea Salt), Calendula Officinalis Flower Extract, Salvia Officinalis Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Xantane Gum, Magnesium Sulfate, Lavandula Officinalis Flower Oil, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Folic Acid, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin
Parametry