Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK COUPLES

FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK COUPLES

Smyslné dárkové balení ideální pro žhavé večery plné vášně. Luxusní kroužek na penis, relaxační masážní gel a lahvička výtečného rybízového vína.
Akce
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Udělejte si na sebe s vaší drahou polovičkou čas a vytvořte z vaší ložnice okouzlující domácí wellness místnost, nebo darujte vašim přátelům jedinečný dárek, který potěší každé srdce. Objevte smyslnost a neuvěřitelnou svůdnost v jediném přepychovém balení. Tento dokonalý FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK COUPLES jsme namíchali speciálně pro vás. Dopřejte si uvolňující vzájemnou masáž a vychutnejte si momenty plné vášně v každičké minutě. V dechberoucí a naprosto elegantní dárkové krabičce naleznete výjimečný kroužek na penis, fascinující masážní gel i lahvičku, která potěší vaše chuťové pohárky.

Začněte tím, že naladíte své těla i mysl. Originální polosladké rybízové víno značky Rybízák v luxusní lahvičce o objemu 250 ml si zamilujete na první doušek. Nejoblíbenější ovocné víno, které je vyrobeno s láskou a maximální péčí z těch nejkvalitnějších plodů má typické charakteristické aroma, které poznáte i se zavřenýma očima. Jelikož není dolihovaný a neobsahuje žádný další přidaný alkohol, chutná natolik výtečně, že si budete připadat, že stojíte na zahrádce a trháte si čerstvý rybíz přímo do úst. Můžete jej pít tak, jak jej máte rádi. Vychlazené, s kostkou ledu, v pokojové teplotě či zahřátý na 60 °C. Pro omamný gastronomický zážitek jej ovšem nevařte a nepřidávejte skořici ani hřebíček, aby jeho chuť zůstala vyvážená. Je také výborné ke steakům a jiným červeným masům, sýrům ementálského typu, k rybám i k tvarohovým koláčkům. Skladovat jej můžete v temnu a pokojové teplotě, po otevření vám vydrží v lednici několik dní. Věříme ovšem, že vás jeho chuť nenechá chladnými a skladování nebudete potřebovat.
Pokud je již naladěn váš jazýček, nezbývá než dotvořit atmosféru vzrušující masáží. Tu jistě oba oceníte po náročném pracovním dni. K tomu poslouží masážní gel JUST PLAY Hyaluron, kterým můžete promasírovat partnerovi celé tělo. Gel je na vodní bázi a je dermatologicky testovaný, takže bude citlivý také k intimním partiím. Má hedvábně jemnou texturu, která se chlubí výraznou dlouhotrvající kluzností, nežmolkuje, nedráždí a nezanechává fleky. Je obohacen o kyselinu hyaluronovou, která perfektně hydratuje, vyživuje a pečuje o pokožku a zvyšuje její odolnost, pružnost a vláčnost. Je také kompatibilní s erotickými hračkami a latexovými prezervativy. Probuďte v sobě výbuch emocí a chtíče.

Pokud atmosféra dosáhla svého vrcholu, vnímáte pouze svá těla a narůstající rozkoš již nedokážete uklidnit, je pro vás připraven unikátní kroužek na penis ROMP JUKE Vibrating Cockring v hravé modré barvě, se kterým zapomenete na okolní svět. Má zakulacené tělo z hedvábně jemného silikonu prvotřídní kvality, který je zdravotně nezávadný a pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. I když je flexibilní, zaručí vám svou pevnost za účelem přiškrcení krve v penisu, čímž docílí zkvalitnění a prodloužení erekce a oddálení ejakulace. Muž vydrží déle, takže má partnerka možnost užívat si mnohonásobné orgasmy. To podpoří také 10 vibračních a pulzačních režimů, které budou stimulovat klitoris i penis současně. Je plně vodotěsný a jeho energii mu doplníte přiloženým USB kabelem. Více informací včetně návodu k použití a údržbě naleznete zde.
Darujte svým kamarádům nespoutaný zážitek, nebo jej nadělte přímo sami sobě. Vychutnejte si jedinečnost okamžiku s pikantním nádechem. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK COUPLES:

  • elegantní dárková krabička pro páry naladí dokonalou intimní atmosféru
  • luxusní ovocné polosladké víno z rybízu okouzlující vůně a omamné chuti
  • prvotřídní vybrané ingredience bez přidaného alkoholu a lihovin
  • unikátní masážní gel s obsahem kyseliny hyaluronové pro nezaměnitelnou péči
  • fantastický kroužek na penis z hedvábně jemného silikonu prodlouží výdrž muže
  • stimuluje penis i klitoris současně
  • 10 báječných vibračních režimů nabídne nespoutané dobrodružství končící výbušnými orgasmy
  • ideální také jako dárek

Parametry:


Barva: modrá, žlutá, transparentní, fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: kroužek na penis - celková délka 7,8 cm, šířka 4,7 cm, hloubka 2,5 cm, vnitřní průměr roztažitelný od 3 cm, masážní gel - objem 80 ml, víno - objem 250 ml
Obsah alkoholu: 11,5% obj.
Složení gelu: Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid
Vodotěsnost: ano
Vibrace: ano
Pohon: 2 x AAA baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry