ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX SATISFYER

FLAGRANTI PASSION BOX SATISFYER

Obdarujte sebe nebo své nejmilovanější stylovým a luxusním balením, které ukrývá špičkové produkty značky SATISFYER pro výjimečné intimní prožitky.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

V dnešní době je již málo těch, kterým by značka SATISFYER nic neříkala. Všechny produkty této značky jsou zárukou rychlého a jedinečného orgasmu a fenomenálních prožitků. Připravili jsme pro vás výjimečnou příležitost získat ty nejoblíbenější hračky v jediném a naprosto luxusním balení s velkou saténovou mašlí, která vám přinese do ložnice mimořádné okamžiky plné vášně. Představujeme vám exkluzivní PASSION BOX od FLAGRANTI.

V této nádherné dárkové krabici se ukrývá erotická pomůcka pro ženy, která je špičkou ve svém odvětví. Stimulátor klitorisu SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION je ohromující zařízení s moderní technologií, které vás doprovodí do světa neuvěřitelně intenzivních orgasmů. Ve společnosti tohoto dráždidla se prostě neubráníte bouřlivým výbuchům ve vašem klíně a podlehnete dokonalé rozkoši, kterou vám nabízí. Funguje na principu bezkontaktních tlakových vln, které jemně a citlivě nasávají a opět vypouštějí klitoris a tím zajistí fantastickou a nenapodobitelnou vzduchovou stimulaci bez jediného doteku. Z 11 intenzit síly pulzací si vyberete přesně podle vašich preferencí a nálady. Miliony spokojených uživatelek po celém světě jsou důkazem toho, že dosáhnete svého vrcholu do pár minut, mnohdy i opakovaně. Je vyroben z odolného ABS plastu a jeho hubička je z ultra hebkého a zdravotně nezávadného silikonu prvotřídní kvality, takže si jeho služby užijí bezpečně i ženy s citlivou pokožkou. Můžete jej vyzkoušet i ve sprše nebo ve vaně, neboť je IPX7 vodotěsný a nabijete jej pohodlně pomocí přiloženého magnetického USB kabelu. Pokud chcete mít spolehlivou hračku pro vaše hrátky a cítit se jako v bavlnce, pak se bez něj neobejdete.
Okořeňte váš milostný vztah a vychutnejte si ještě delší a kvalitnější sex. Přizvěte do postele kroužek na penis SATISFYER RING 2 a oddávejte se smyslným chvílím po celou noc. Kroužek z hedvábně jemného sametového silikonu je pevný, avšak pružný přesně tak, aby se perfektně přizpůsobil a zaškrtil krev v penisu za účelem omezení její cirkulace. Díky tomu zkvalitní a prodlouží erekci a dokáže oddálit ejakulaci, což ocení především náruživé ženy. Silný a tichý motor s 10 vibračními a pulzačními režimy se zaměří na klitoris partnerky a vy tak budete moci soustředit se jen na svá vyvrcholení. Vibrace se ke všemu přenášejí i do penisu partnera, takže si tuto pomůcku oblíbíte oba. Samozřejmostí je IPX7 vodotěsnost a magnetické USB nabíjení.

Návody a informace o údržbě naleznete v jednotlivých odkazech hraček. Nezapomeňte použít gel na vodní bázi a také čistič erotických pomůcek, který vaše nové pomůcky zbaví bakterií pro vaše maximální bezpečí. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX SATISFYER:

  • elegantní dárková krabička nabitá vzrušujícími pomůckami pro muže i ženy
  • jedinečný bezkontaktní stimulátor klitorisu pro rychlé a nespoutané vyvrcholení
  • nejoblíbenější způsob dráždění pro zaručený orgasmus
  • 11 intenzit tlakových vln vás přenese do naprosté extáze
  • erekční kroužek okoření a prodlouží vaše hrátky v posteli
  • zkvalitní erekci a oddálí ejakulaci
  • má 10 vibračních a pulzačních režimů
  • flexibilní průměr se perfektně přizpůsobí
  • jednoduché ovládání a IPX7 vodotěsné provedení
  • ideální jako dárek

Parametry:


Barva: vícebarevná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: stimulátor - celková délka 16,5 cm, šířka 6,3 cm, průměr rukojeti 4,5 cm, vnitřní průměr hubičky 1,3 cm, kroužek - délka 5,5 cm, šířka 4,4 cm, vnitřní průměr 2,7 cm (roztažitelný až na průměr 5 cm)
Vodotěsnost: ano
Vibrace: ano (kroužek)
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi

Slovní značka a loga Bluetooth® jsou registrované ochranné známky vlastněné společností Bluetooth SIG, Inc. a jakékoli použití těchto značek společností EIS GmbH je na základě licence. Apple, logo Apple a Apple Watch jsou ochranné známky společnosti Apple Inc., název Android a logo jsou ochranné známky a vlastnictví společnosti Google LLC. Funkce Satisfyer App a Bluetooth® jsou k dispozici u jednoho ze zahrnutých produktů. © 2020 EIS GmbH, všechna práva vyhrazena.

Parametry