Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN

FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN

Vášeň ukrytá v dárkovém balení. FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN obsahuje bezkontaktní stimulátor klitorisu SATISFYER s vibracemi, vibrační gel a smyslné punčochy.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

U nás ve FLAGRANTI víme, jak důležité jsou v životě každé ženy smyslné chvilky, které uvolní její mysl, zvednou sebevědomí a dopřejí prostor, který jí nikdy a nikdo nedokáže nahradit. Pokud stále nevíte, co ke svátku zamilovaných pořídit, dopřejte vaší lásce objevit svět vášně, který jsme vám připravili do speciálního a svůdného dárkového balení. FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN nabídne vaší drahé polovičce neopakovatelné chvilky potěšení a intenzivních prožitků, které můžete sdílet společně, ale i když vás zrovna nebude mít po ruce.
V krabičce je ukryt poklad s názvem SATISFYER LOVE TRIANGLE. Maličký fešák, který se perfektně drží v ruce a můžete si jej vzít kdykoliv a kamkoliv s sebou, díky jeho hygienicky uzavíratelné hubičce. Zažije dokonalé dráždění klitorisu, které ucítí až v konečcích prstů. Unikátní technologie bezkontaktních tlakových vln jemně a citlivě nasává klitoris a poskytuje mimořádně vzrušující stimulaci bez doteku, jen pomocí vzduchu. Úspěch a rychlost bouřlivého vyvrcholení je zaručeno. Mnohdy i několikanásobně. Když k 11 intenzitám tlakových vln přidáte 11 vibračních a pulzačních režimů, které se rozprostřou do okolí její lasturky, přesune se do erotického ráje. Vše může navíc ovládat mobilním telefonem. Ke všemu si jej může vzít i do vany, protože je vodotěsný a energii mu bude pohodlně doplňovat pomocí přiloženého USB kabelu. Z tohoto dárku bude jistě nadšená a kdo ví, možná vám za to i speciálně poděkuje.
K tomuto zázraku přibalíme gel SECRET PLAY TRIPLE X, který je na vodní bázi a přidá ke všem slastným pocitům jedinečný pocit chladu, následovaný příjemným hřejivým dotekem a dokončen vibrujícím efektem, vedoucím k dychtivému konci. Gel své vlastnosti poskytne ženám i mužům, takže můžete oba zažít zcela nové potěšení z párových hrátek.
Každá žena chce být hýčkána a cítit se jednoduše skvěle. Do tohoto exkluzivního balení jsme ještě přidali punčochy BE WICKED Lace Over It Hold Up Stockings v černé barvě, které okouzlí svou hebkostí a pružností. Jsou samodržící, takže k nim nepotřebuje žádné podvazky a může i je vzít prakticky kdekoliv. Decentní květinová krajka lemuje stehna, nádherně je ozdobí a perfektně padnou.
Pánové, obdarujte svou milenku na Valentýna stylově a dopřejte jí unikátní momenty v jediném, s láskou a pečlivostí vybraném dárkovém balení. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN:

  • elegantní dárková krabička nabitá vzrušujícími pomůckami pro ženy
  • jedinečný stimulátor klitorisu s vibracemi pro báječné intimní chvíle
  • unikátní technologie bezkontaktních tlakových vln
  • gel s chladivým a hřejícím efektem vibruje a dopřeje výjimečné pocity
  • samodržící punčochy s půvabnou krajkou ozdobí nožky každé ženy a dodají sebevědomí
  • ideální jako dárek

Parametry:


Barva: černá
Materiál: silikon, ABS plast, 92 % nylon, 8 % elastan
Rozměry: stimulátor - výška 6,7 cm, šířka 8,7 cm, hloubka 2,9 cm, vnitřní průměr hubičky 1,5 cm, gel - objem 15 ml, punčochy - velikost S-L
Složení gelu: Aqua, Glycerin, Xanthan Gum, Alcohol Denat, Arginine, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinfera (Grape) Seed Oil, Polysorbate 80, Spilanthes Acmella Extract, Lactic Acid, Cananga Odorata Flower Oil, Capsium Frutescens Fruit Extract, Epidemium Grandiflorum Extract, Lepidium Meyenii Root Extract, Tribullus Terrestris Extract Sodium Saccharin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 14720
Voděodolnost: ano (IPX7)
Vibrace: ano (stimulátor)
Pohon: Li-on baterie (stimulátor)
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi (stimulátor)
Parametry