ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Gel MAI BTB ORGASMIC GEL 75 ml

Gel MAI BTB ORGASMIC GEL 75 ml

Jedinečný gel pro ženy MAI BTB ORGASMIC GEL v objemu 75 ml. Dokonalá receptura čistého veganského složení prokrví klitoris a poskytne vzrušující pocity.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy, zavřete oči a jen si užívejte dokonalého a bouřlivého vyvrcholení, které zasekne vaše nehty do polštáře. K němu vám pomůže tento jedinečný gel MAI BTB ORGASMIC GEL v objemu 75 ml. Unikátní veganské složení bez parabenů vám přinese ojedinělé prožitky z vlastního orgasmu. Čistá a hladká textura gelu se perfektně vstřebává a skvěle prokrví nervová zakončení ve vaší perličce lásky. Díky tomu se stane citlivější a dodá vám smyslné pocity tepla a chladu, které podpoří vaše touhy a sexuální vzrušení. Gel má přirozené Ph, nedráždí, nelepí a rozhodně nebyl testován na zvířatech. V souladu s přírodou, ženským tělem a jeho potřebami tak pracuje pro vaše intimní prožitky a přináší nezapomenutelnou rozkoš. Stačí pár kapek jemně rozetřít při předehře či před masturbací a následně si jen užívat jízdu svého života.
Nespokojte se s obyčejným a prožijte výjimečné momenty. Přesunete se až na vrchol erotické extáze.

Proč si vybrat gel MAI BTB ORGASMIC GEL 75 ml:

  • unikátní gel pro ženy pro jedinečné pocity v rozkroku
  • prokrvuje nervová zakončení a klitoris a přináší vzrušující teplo a chlad
  • veganské složení nedráždí ani nelepí a má přirozené Ph
  • skvěle se vstřebává a vede k dokonalému nekonečnému orgasmu
  • snadná aplikace
  • výrobek nebyl testován na zvířatech

Parametry:


Obsah: 75 ml
Složení: Aqua, Glycerin, Cocos Nucifera Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Vitis Vinifera Seed Oil, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ptychopetalum Olacoides Bark/Root Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Propylene Glycol, Arginine, Cethyl Alcohol, Beznyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Aroma, Glucose, Fructose, Citric Acid, Sodium Benzoate, Menthol, Menthyl Lactate, Xhantan Gum, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Lactic Acid
Parametry