ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kapky HOT Shiatsu Samurai Drops 30 ml

Kapky HOT Shiatsu Samurai Drops 30 ml

Stimulující kapky HOT Shiatsu Samurai Drops v objemu 30 ml. Povzbuzují vášeň a touhu. Obohaceny o extrakt z voňatce vejčitého a damiány pro výjimečné prožitky.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Postrádáte poslední dobou chuť na sex? V dnešní uspěchané době je to pochopitelné. Ovšem milování je jedna z relaxací, která vás uvolní, baví a přináší spoustu skvělých pocitů. Byla by škoda se o tyto radosti ochudit, proto tomu můžete trochu pomoci. Kapky HOT Shiatsu Samurai Drops v objemu 30 ml byly speciálně vytvořeny pro zvýšení sexuálního apetitu mužů a probuzení dravého intimního instinktu. Afrodiziakální účinky povzbudí vaši vášeň a touhu. Jsou obohaceny o přírodní extrakt z voňatce vejčitého, dřeviny působící na libido a listů z damiány, známé taky jako Pastila rozprostřená. Damiána je americký keř se žlutými listy a vůní připomínající heřmánek, který využívali už Mayové ke zvýšení libida mužů a podporu chuti k sexu. Má také hojné zdravotní účinky. Voňatec je strom z Brazílie, jehož kořeny žvýkali domorodci pro získání síly a účinkům na pohlavní hormony a potenci. Navíc obsahují vitamín C a L-Arginin, které také napomáhají probudit vzrušení. Kapky jsou určeny do jakéhokoliv nápoje.
Objevte znovu svůj živočišný sexuální instinkt a vychutnejte si intimní prožitky intenzivněji, než kdy dříve.
Před použitím protřepejte. Nakapejte maximálně 2 x denně 30 kapek do jakéhokoliv nápoje a vypijte jej. Obsahuje 5% alkoholu. Skladujte mimo dosah dětí.

Proč si vybrat kapky HOT Shiatsu Samurai Drops 30 ml:

  • afrodiziakální kapky pro muže s přírodními výtažky
  • extrakt z voňatce vejčitého a damiány
  • pomáhá se sníženou touhou a zvyšuje milostný prožitek
  • navodí smysly a probudí sexuální apetit
  • silná koncentrace stimulujících látek
  • obsahuje vitamín C a L-Arginin

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 30 ml
Dávkování: 2 ml (30 kapek) do nápoje, max. 2 x denně
Složení: Water, Alcohol, Ascorbic Acid, Humectant E422, L-Arginine, Preservative E211, E202, Ptychopetalum Olacoides Root Extract, Turnera Diffusa Leaf Extract
Parametry
Pro koho:
Určeno pro:
Typ:
Vlastnosti:
Balení:
Zařazení do kategorií