Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kolík anální Doc Johnson Vibe Beginner Plug vibrační aqua

Kolík anální Doc Johnson Vibe Beginner Plug vibrační aqua

Vibrační anální kolík Doc Johnson Vibe Beginner Plug v tyrkysové barvě z hebkého silikonu se silným dráždivým motorem, 10 režimy vibrací a dálkovým ovládáním.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete zasvětit do análních hrátek? Zapomeňte na veškerá tabu a dopřejte si skutečně příjemnou anální stimulaci s tímto vibračním análním kolíčkem Doc Johnson Vibe Beginner Plug v tyrkysově modré barvě. Tento krasavec je vyroben z velmi příjemného a sametově hebkého silikonu, který svou jemností pohladí vaši intimní oblast a dopřeje vám slastný zážitek. Jeho tvar dokonale vyplní váš otvor a silných 10 vibračních a pulzačních režimů podráždí všechna nervová zakončení, které vás dovedou k intenzivním orgasmům. Úzká špička flexibilního měkkého těla usnadní penetraci a postupné hladké rozšiřování je vhodné právě pro začátečníky, kteří chtějí přijít análnímu potěšení na chuť. Dá se ovládat tlačítkem přímo na těle kolíku, nebo pomocí bezdrátového dálkového ovladače, který má dosah až 5 metrů, což může znít jako perfektní vzrušující zábava pro párové hrátky. Ty si samozřejmě můžete vychutnat i ve sprše či ve vaně, protože je kolík vodotěsný. Dobijete jej pohodlně přiloženým USB kabelem a ovladač pohání jedna AAA baterie. V balení také naleznete hedvábný pytlíček pro bezpečné uschování.
Ať už sólo nebo v páru, s tímto kolíčkem dosáhnete výrazného vyvrcholení.

Jednoduché ovládání zvládne každý. Podržte tlačítko power na základně kolíku po dobu 3 vteřin. Kolík se uvede do pohotovostního režimu a tlačítko se podsvítí LED diodou. Krátkými stisky tohoto tlačítka zapnete a měníte jeho vibrace. Pro vypnutí kolíku opět podržte tlačítko po dobu 3 vteřin. Pro použití dálkového ovládání uveďte kolík do pohotovostního režimu. Krátkými stisky tlačítka na ovladači měníte jednotlivé režimy kolíku. Při podržení tlačítka na ovladači po dobu 3 vteřin vibrace pozastavíte. Opětovným krátkým stiskem je znovu zapnete. Kolík je třeba úplně vypnout pouze tlačítkem na kolíku.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kolík anální Doc Johnson Vibe Beginner Plug vibrační aqua:

  • velmi příjemný anální kolíček na dálkové ovládání
  • neuvěřitelně tichý a výkonný
  • kvalitní sametově hebký silikon
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • ovladač s dosahem až 5 metrů
  • úzká špička a flexibilní hladké tělo vhodné především pro začátečníky
  • vodotěsný pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: tyrkysová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 12 cm, použitelná délka 10 cm, průměr 3,2 cm, délka ovladače 7,5 cm, šířka ovladače 3,5 cm, hloubka ovladače 2,3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x AAA baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Stimulace:
Typ:
Provedení:
Pohon:
Li-ion, 1 x AAA 
Napájení:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
12,00 cm
Použitelná délka:
10,00 cm
Průměr:
3,20 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 12 cm, použitelná délka 10 cm, průměr 3,2 cm, délka ovladače 7,5 cm, šířka ovladače 3,5 cm, hloubka ovladače 2,3 cm