Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kolík anální LELO HUGO PROSTATE MASSAGER fialový

Kolík anální LELO HUGO PROSTATE MASSAGER fialový

Vodotěsný silikonový anální vibrační kolík s funkcí SenseMotion LELO HUGO PROSTATE MASSAGER pro dráždění prostaty a perinea muže.
Barva:
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Anální kolík LELO HUGO PROSTATE MASSAGER , to je dokonalá hračka pro dospělé, která dokáže mužům přivodit neskutečně vzrušující okamžiky. Značka LELO nikdy nezklame a to je případ i tohoto vibračního kolíčku na dálkové ovládání v jemné fialkové barvě. Heboučký silikon, ze kterého je HUGO vyroben, je doplněn decentním odolným ABS plastem ve zlatém tónu.
2 extrémně silné, přesto však tiché motory, ukáží vaší prostatě i hrázi 8 vibračních a pulzačních programů, kterými dodáte análku jen to nejlepší v podání opakujících se bouřlivých orgasmů. Díky technologii SenseMotion kolíček reaguje na každý stisk dálkového ovladače, který disponuje bezpečnostním zámkem. Je možné ho použít i samostatně jako masážní stimulátor nebo jej můžete předat do rukou... Komu? To necháme jen na vás a vaší fantazii. Jak jste již zvyklí u pomůcek LELO, i tento kolíček obdržíte v exkluzivním dárkovém balení, jehož součástí je dobíjecí USB kabel, saténový pytlík a vzorek lubrikantu totožné značky. Kolík má zabudovanou Li-on baterii, ovladač potřebuje pro svůj výkon 2 AAA baterie. Po plném nabití si budete užívat přibližně 2 hodiny a dosah ovladače je zhruba 12 metrů. Samozřejmostí, na kterou se můžete spolehnout, je vodotěsnost pro smyslné hrátky pod vodou v bazénu či vířivce. Ale jen kolík, ovladač do vody nepatří!
Pánové, je čas dopřát si to nejlepší a poznat nové dimenze ve světě sexu a erotiky!

Jednoduché ovládání vás bude bavit. Do dálkového ovladače nejprve vložíte 2 AAA baterie a to pootočením zadního zlatého krytu. Ovladač disponuje cestovním zámkem, jehož aktivaci i deaktivaci provedete současným přidržením po dobu přibližně 3 vteřin tlačítek "+" a "-". Následně se rozsvítí kontrolka, která signalizuje uvedení pomůcky do pohotovostního režimu. Plusovým tlačítkem ovladač zprovozníte a teď už stačí jen zmáčknout kulaté tlačítko na kolíku, rozsvítí se i zde kontrolka, což značí vzájemné propojení vibrátoru a ovladače. Prostředním tlačítkem na ovladači s označením "()" regulujete jednotlivé stupně vibrací a pulzací a to krátkým stiskem. Sedmý program je již zmíněná technologie SenseMotion, která ovládá vibrátor pohybem ruky, svírající ovladač. HUGO se vypíná přidržením kulatého tlačítka opět po dobu zhruba 3 vteřin, ovladač mínusovým tlačítkem taktéž přidržením. Pomůcky můžete používat samostatně nebo dohromady, volba je jen na vás. Pamatujte, že každá změna je potvrzena diodou buď na kolíku nebo na ovladači.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kolík anální LELO HUGO PROSTATE MASSAGER:

  • luxusní anální vibrátor pro muže na dálkové ovládání
  • 2 programy SenseMotion - reakce na pohyby ruky s dálkovým ovladačem
  • kromě bodu P dráždí i varlata a perineum
  • celkem 8 stimulačních režimů
  • vodotěsné provedení
  • nabíjení kolíku USB kabelem
  • dárkové balení
  • jednoduché ovládání a údržba

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka kolíku 11,5 cm, použitelná délka 8 cm, průměr 3 cm, délka stimulátoru 6,5 cm, průměr 3 cm
Vibrace: ano (pouze kolík!!)
Voděodolnost: ano
Pohon: Li-on baterie, 2 x AAA baterie
Lubrikace: lubrikanty na bázi vody
Parametry