Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kolík anální LOVENSE HUSH 38 mm černý

Kolík anální LOVENSE HUSH 38 mm černý

Fantastický anální kolík LOVENSE HUSH z hebkého silikonu s výraznou stimulační spirálou. Má 7 hlubokých vibračních a pulzačních režimů. Propojitelný s aplikací.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vychutnejte si své anální hrátky stylově a přizvěte k sobě erotickou pomůcku, která vás vždy naprosto okouzlí. S tímto análním kolíkem pro muže LOVENSE HUSH se rozhodně nudit nebudete a zažijete s ním spoustu výbušných erupcí plné vášně. Dokáže vás správně naladit a poté spustí svůj nejlepší koncert pro vaše dokonalé orgasmy. Je určen nejen pro sólové hrátky ve vaší ložnici, ale také jako vzrušující pomůcka při adrenalinové zábavě mimo domov, a to díky Bluetooth propojitelností s mobilní aplikací odkudkoliv na světě. To prostě musíte zažít. Svou velikostí udělá radost především pokročilým uživatelům.
Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu, který je zdravotně nezávadný a tudíž vhodný i pro citlivou pokožku. Vaše partie pohladí s neuvěřitelnou něžností, takže si své prožitky užijete naplno a zcela bez obav. Má výjimečně úzkou špičku s postupně rozšiřujícím tělem, aby se společně s kvalitním lubrikantem perfektně zaváděl. Skvěle vyplní váš vnitřní prostor a dopřeje vám úžasnou masáž prostaty. Na konci se nachází výrazná stimulační spirála, která má dvě funkce. Jednak báječně dráždí okolí análku a také zadržuje lubrikant, takže se dobře vytahuje. Flexibilní bezpečnostní základna disponuje zahnutým prstem, který potěší okolí hráze.
Jeho technologie vyniká vysokým výkonem a velmi tichým chodem, aby podpořil rozkošné chvíle na veřejnosti. Díky tomu budete jako v bavlnce a nebudete odhaleni. Nabídne vám v základu 7 hlubokých vibračních a pulzačních režimů, které vás vynesou až na vrchol erotické extáze. Zapíná se tlačítkem na těle základny, ovšem pro maximální pohodlné ovládání je připojitelný přes mobilní aplikaci, kterou zdarma stáhnete do svého telefonu. S fenomenální možností propojení s telefonem partnera a připojení na dálku odkudkoliv na světe vás čeká nečekané mimořádně jiskřivé napětí. Oddejte se vašemu protějšku a nechejte ho rozhodnout kdy pocítíte intenzivní vrnění. Ke všemu v aplikaci můžete vybírat a vytvářet vlastní rytmy vibrací, získáte ovládání hudbou či mikrofonem, což může být skvělé například v hudebním klubu. Fantazie má zde dveře otevřené.
Kolík je IPX7 vodotěsný, aby vás nepřestával bavit ani ve sprše či ve vaně, protože ve spojení s teplou vodou jsou hrátky ještě příjemnější. Pokud mu dojde chuť, pomocí přiloženého USB kabelu ho zase proberete k životu.
Neomezujte své intimnosti pouze na váš domov a vyzkoušejte zajímavé dobrodružství o kterém budete vědět pouze vy.

Jednoduché ovládání si oblíbíte. Podržením tlačítka na základně po dobu 2 vteřin kolík zapnete a uvedete do pohotovostního režimu. Přivítá vás bliknutím LED diody a krátkou vibrací. Krátkými stisky tohoto tlačítka zapnete a měníte jednotlivé vibrační a pulzační režimy. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 2 vteřin.
Pro použití s mobilním telefonem si stáhněte aplikaci LOVENSE REMOTE. Poté uveďte kolík do pohotovostního režimu. V pravo nahoře stiskněte tlačítko pro připojení hračky a vyhledejte ji pomocí tlačítka +. Po spárování se uvolněte a užijte si rozmanitost vašich her.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat kolík anální LOVENSE HUSH:

  • luxusní erotická pomůcka pro muže milující anální uspokojení
  • vyroben z kvalitního sametově jemného silikonu
  • úzká špička usnadní penetraci se základnou dráždící okolí hráze
  • výrazná stimulační spirála zadrží lubrikant pro pohodlné vytažení
  • ovladatelný odkudkoliv na světě pomocí mobilní aplikace
  • extrémně tichý a výkonný motor se 7 vibračními a pulzačními režimy
  • ovládání hudbou či vytváření nových i vlastních křivek
  • IPX7 vodotěsný pro mokré hrátky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 12 cm, použitelná délka 9,7 cm, průměr 3,7 cm, délka základny 8,4 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Stimulace:
Typ:
Provedení:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
12,00 cm
Použitelná délka:
9,70 cm
Průměr:
3,70 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 12 cm, použitelná délka 9,7 cm, průměr 3,7 cm, délka základny 8,4 cm