Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Košilka AVANUA QUELLA černá

Košilka AVANUA QUELLA černá

Magneticky přitažlivá košilka z pružné hebké saténové tkaniny a průsvitného jemného tylu. Tenká křížená nastavitelná ramínka, košíčky bez kostic a bez výplně a hluboký výstřih dekorovaný elastickými proužky nabídne smyslný večer a dokonalý vzhled. Součástí jsou minimalistická tanga.
999 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábný neprůhledný satén a velmi jemný průsvitný tyl
  • vysoce pružný materiál pohodlný na nošení se skvěle přizpůsobí
  • tenká nastavitelná ramínka křížená na zádech
  • podprsenka bez kostic a bez výplně s hlubokým zdobeným výstřihem
  • krátká sukně pod zadeček dopřeje volnost pohybu
  • minimalistická tanga součástí balení

Popis produktu:

Nalaďte sebe i partnera na vzrušující vlnu plnou touhy a nespoutaných projevů chtíče. Toto unikátní prádlo spojuje přirozenou ženskou eleganci, přitažlivý design a dokonalé pohodlí. Svůdná košilka je na tenkých nastavitelných ramínkách a okouzlí každého muže atraktivními prvky. Má podprsenku bez kostic a bez výplně, která vám dopřeje volnost pohybu i maximální komfort a sukýnku tak akorát pod zadeček, která vás nebude nikterak omezovat. Součástí balení jsou také tanga minimalistického střihu, která doplní celkový dojem.

Materiál a vzhled:

Tato výjimečná košilka v sexy černé barvě je ušita ze sametově hedvábné saténové tkaniny lehce lesklého charakteru, která je neprůhledná a zahalí tak potřebné partie. V kombinaci s průsvitným jemným tylem ovšem podpoří tajemnou intimní atmosféru. Tento pružný materiál se skvěle přizpůsobí vašim křivkám a dobře se nosí. Ramínka se spojují na zádech, což vytváří působivý geometrický prvek. Chlubí se zdobeným dekoltem prostřednictvím tenkých křížených proužků v hlubokém výstřihu, který nenechá chladný žádného muže a na těle vypadá prostě báječně. Odpovídající minimalistická tanga s tenkými provázky a saténovým předním panelem pak vyzdvihnou krásu vašeho zadečku.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
75% polyester, 15% polyamid, 10% elastan 
Články