ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kostým DARING INTIMATES French Maid černý

Kostým DARING INTIMATES French Maid černý

Smyslně svůdný třídílný kostým francouzské pokojské s notnou dávkou žhavého sex-appealu. Vyzkoušejte doma žhavé role play hrátky. Okouzlující minišaty s odhalenými zády z jemného pružného tylu s krajkovými motivy, atraktivní čelenka a minimalistická tanga zajistí pikantní večer plný vášně.
Velikost:
899 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • třídílná souprava pro vzrušující role play hrátky
  • hedvábně jemný průsvitný tyl v kombinaci s krajkovými prvky
  • pružný materiál se skvěle přizpůsobí křivkám
  • minišaty bez kostic a bez výplně s půvabnými průstřihy a odhalenými zády
  • sexy čelenka a minimalistická tanga vyzdvihnou krásu zadečku
  • bavlněná podšívka v rozkroku pro váš maximální komfort

Popis produktu:

Láká vás vyzkoušet něco nového? Jaké to je zahrát si s partnerem na sexy pokojskou a zlobivého hotelového hosta? Nebojte se experimentovat a objevte vzrušující role play hrátky s tímto okouzlujícím kostýmem francouzské pokojské. Třídílná souprava tematického charakteru otevře dveře pikantní fantazii a zaručí vám jiskřivý večer plný vášnivé zábavy. Kostým obsahuje skvostné minišaty, čelenku a minimalistická tanga.

Materiál a vzhled:

Kostým v černé barvě se sněhově bílými prvky je ušitý z hedvábně jemného tylu, který je příjemný na dotek a nabídne vám pohodlné nošení. V kombinaci s nádhernou krajkou je mimořádně atraktivní. Síťovaný materiál je výjimečně pružný a perfektně se tak přizpůsobí vašim křivkám. Navíc je průsvitný, čímž podpoří magnetickou přitažlivost. Minišaty bez ramínek zavazované za krkem a na zádech tenkým provázkem odhalí šíje pro sladké polibky a žhavé doteky. Nemají kostice ani výplň podprsenky, čímž nabídnou volnost pohybu a dokonalý komfort. Hluboký výstřih se saténovou mašličkou okoření vzhled dekoltu a průstřih na bocích zvýrazní boky. Krajková zástěra a čelenka vytvoří typický design. Minimalistická tanga pak mají příjemnou bavlněnou podšívku v rozkroku.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
92% polyester, 8% elastan 
Články