Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kostým Obsessive STEWARDESS UNIFORM modrý

Kostým Obsessive STEWARDESS UNIFORM modrý

Čtyřdílný kostým letušky vhodný pro smyslné domácí hrátky. Přiléhavé sexy šaty se zlatými akcenty, manžety na zápěstí, šátek na krk a čepička.
Vyberte si velikost:
Doprava zdarma
1 395 Kč
Popis zboží

Znáte jiné povolání, které by bylo více sexy, než práce letušky? Pokud hledáte zajímavý a originální obleček pro vaše společné laškování v ložnici, pak se nechejte unést až do oblak. Tento výjimečně atraktivní kostým Obsessive STEWARDESS UNIFORM v tmavě modré a bílé barvě se zlatými akcenty vás promění v ženu, která se stará o blaho všech osob na palubě. Můžete tak rozproudit vášeň a neodolatelné vzrušení svých cestujících, nebo zažít nezkrotné turbulence v různých nadmořských výškách přímo s kapitánem.
Tento vysoce přitažlivý čtyřdílný kostým obsahuje svůdné šaty, manžetové rukávy na zápěstí, šátek na krk a čepičku, která podtrhne celkový dojem. Kratší šaty bez ramínek s přiléhavým střihem jsou ušity z hedvábně jemné tkaniny, která vyniká svou hebkostí, takže vás pohladí s neuvěřitelnou něžností a vy se budete cítit jako v bavlnce. Jsou mimořádně pružné, perfektně se tak přizpůsobí vaší postavě a vyrýsují vaše krásné křivky, včetně nádherného zadečku, který v nich bude naprosto k nakousnutí. Navíc mají vzadu korzetové vázání, kterému málo kdo odolá a jsou pohodlné na nošení. Ozdobeny jsou zlatými proužky a leteckým logem. Manžetové rukávy na zápěstí imitují vzhled košile, jen bez košile. Vaše ramena a šíje tak budou volně dostupné pro horké polibky a smyslné pohlazení. Typický šátek na krk a čepička umocní váš profesionální projev a zachová dokonalou autentičnost. Tento malý detail nabídne realistický pocit, který rozohní fantazii a představivost. Vaše role-play hrátky s jiskřivou pikantní tématikou budou ještě zábavnější, pokud k tomu přiberete také kostým pilota.
Sen o sexu na palubě letadla má snad každý. Užít si však vzrušující jízdu přímo s letuškou je ovšem úplně jiná písnička.

Proč si vybrat kostým Obsessive STEWARDESS UNIFORM:

  • perfektní prádlo pro ženy nabídne vzrušující hraní erotických rolí
  • čtyřdílný kostým je pohodlný na nošení
  • šaty z hedvábně jemné tkaniny jsou pružné a perfektně se přizpůsobí postavě
  • vzrušující detail v podobě korzetového vázání vzadu
  • přiléhavý kratší střih perfektně vyzdvihne zadeček
  • manžetové rukávy na zápěstí imitují košili
  • šátek na krk a čepička letušky navodí tu správnou atmosféru
  • nabízíme ve velikosti XS/S a M/L

Parametry:


Barva: modrá, bílá, zlatá
Materiál: 88% polyester, 12% elastan
Velikost: XS/S, M/L

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Vlastnosti:
Materiálové složení:
88% polyester, 12% elastan 
Články