ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kostým vánoční Obsessive Ms. Reindy červený

Kostým vánoční Obsessive Ms. Reindy červený

Třídílný vánoční sexy kostým zaručeně nažhaví atmosféru. Smyslné kalhotky s vysokým střihem, postroj z pružných pásků a zábavné sponky s rohy a ušima.
Varianta:
Vyberte si velikost:
899 Kč
Popis zboží

Chcete okořenit dlouhé zimní večery a zahřát svá těla pikantní fantazií? Pak vám oběma rozhodně udělá radost tento vánoční kostým Obsessive Ms. Reindy v typické červené barvě. V okouzlujícím designu sváteční atmosféry, který potěší také příznivce lehkých BDSM praktik zazáříte a připravíte pro svou drahou polovičku zábavnou a zároveň smyslnou náladu. Kostým obsahuje vzrušující kalhotky, sexy postroj a sponky do vlasů.
Skvostné kalhotky jsou ušity z hedvábně jemného průsvitného tylu, který je výjimečně pružný a perfektně se přizpůsobí postavě. Báječně pohladí vaši pokožku a velmi pohodlně se nosí. Mají moderní střih s vysokým pasem, které zvýrazní vaše boky. Zadeček pak krásně ozdobí půvabný výstřih vzadu, který je doplněn o svůdnou bambulku. V rozkroku pak naleznete bavlněnou podšívku pro váš maximální komfort.
Součástí je také postroj z širších elastických popruhů, který vytváří neodolatelný geometrický vzhled. Pružné proužky skvěle obepnou tělo a díky kovovým jezdcům si přesně upravíte velikost. Zapíná se na krku na háček, který dozdobí již známá bambulka s chmýřím. Postroj je spojen s dalšími částmi v oblasti dekoltu kroužkem, čímž povznese váš hrudník zajímavým prvkem. Navíc vaše přednosti zůstanou odhaleny pro možnost škádlení, stejně jako zůstanou volná vaše ramena a šíje, které může vaše společnost zahrnout horkými polibky. Na bocích najdete z přední strany další dvě bambulky z hedvábného chmýří ve sněhově bílé barvě a kovové D kroužky. V neposlední řadě doplníte celkový dojem zábavnými sponkami se sobími rohy a ušima.
Proměňte se v Santova sobíka a nechejte se ochočit svým milencem. Zapomeňte na sváteční shon a bavte se společností jeden druhého.

Proč si vybrat kostým vánoční Obsessive Ms. Reindy:

  • svůdné erotické prádlo ve vánoční tématice v pikantnějším designu
  • kalhotky z průsvitného sametově hedvábného tylu jsou výjimečně pohodlné na nošení
  • vysoký pas a moderní střih s delšími nohavičkami
  • působivý výstřih vzadu vyzdvihne krásu zadečku
  • bavlněná podšívka v rozkroku pro maximální komfort
  • postroj z elastických nastavitelných popruhů se dokonale přizpůsobí
  • doplněn o kovové D kroužky a vzrušující bambulky z jemného chmýří
  • vytvoří geometrický vzhled typický pro BDSM
  • zábavné sponky do vlasů se sobími rohy a ušima
  • nabízíme ve velikosti XS/S a M/L

Parametry:


Barva: červená, bílá
Materiál: kalhotky 94% polyamid, 6% elastan, postroj 90% polyamid, 10% elastan, sponky 50% železo, 25% PET, 25% polyester
Velikost: XS/S, M/L

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
kalhotky 94% polyamid, 6% elastan, postroj 90% polyamid, 10% elastan, sponky 50% železo, 25% PET, 25% polyester