ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kroužek na penis SATISFYER INCREDIBLE DUO modrý

Kroužek na penis SATISFYER INCREDIBLE DUO modrý

Nádherný dvojitý kroužek na penis a varlata z hedvábně jemného lékařského silikonu. 12 vibračních režimů stimulují a podporují erekci pro dlouhou výdrž.
Varianta:
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, potěšte partnerku a splňte ji její tajné přání extrémně dlouhou výdrží v posteli. Sáhněte do nočního stolku pro tento vzrušující kroužek na penis SATISFYER INCREDIBLE DUO a nechejte ji sténat dlouhé hodiny dokonalou rozkoší. Tento nádherný designový kousek v tmavě modré barvě je vyroben z hedvábně jemného lékařského silikonu prvotřídní kvality, který je zdravotně nezávadný pro lidskou pokožku a něžně pohladí vaše intimní partie. Je měkký a příjemný na dotek a má ergonomický tvar se stimulačními hranami. Dva kroužky v elegantním provedení jsou určeny na penis a na varlata, čímž docílíte výrazně lepší fixace a stability, takže vám jen tak nesklouzne a zůstane hezky na svém místě. Vlastností kroužku je udržet nahromaděnou krev v penisu, čímž dojde ke zkvalitnění a prodloužení erekce a oddálení ejakulace. Vaše polovička se tedy dočká nárůstu vašeho výkonu, přičemž sama bude uspokojována nejen vámi, ale také jeho moderními vibracemi. A to milují všechny ženy. Kroužky jsou roztažitelné a flexibilní, aby skvěle padly a dobře se přizpůsobily téměř všem průměrům.
Výjimečně výkonný motor má tak extrémně tichý chod, že téměř nepoznáte, že je v provozu, takže vaše milostné chvilky nikterak nevyruší. Co vám ovšem nabídne je jeho 12 unikátně silných vibračních a pulzačních režimů, které potěší klitoris partnerky v každé poloze, a to díky jeho robustnímu a dlouhému tvaru. Dunivé vibrace se přenášejí také do kroužku, takže i vy si užijete vášnivé vzrušení v klíně.
Své hrátky pak můžete také přenést do koupelny, jelikož je kroužek IPX7 vodotěsný a vaše zábava se v mžiku ve sprše nebo ve vaně promění na vodní radovánky. Pokud mu dojde energie dál dovádět, pak jej pohodlně dobijete pomocí přiloženého magnetického USB kabelu.
Dopřejte svému protějšku jedinečně dlouhé a báječné uspokojení, třeba po celou noc.

Jednoduché ovládání vás nepřestane bavit. Podržením tlačítka power po dobu 2 vteřin jej zapnete. Kroužek vás přivítá prvním vibračním režimem. Dalšími krátkými stisky tohoto tlačítka měníte jednotlivé vibrační a pulzační rytmy. Vypnete jej dlouhým podržením tlačítka power po dobu 2 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat kroužek na penis SATISFYER INCREDIBLE DUO:

  • luxusní erotická pomůcka pro muže s obrovským přínosem pro ženu
  • vyroben ze sametově jemného lékařského silikonu prvotřídní kvality
  • nádherný a působivý design se stimulačními hranami si okamžitě zamilujete
  • dvojitý flexibilní kroužek pro penis i varlata zajistí dokonalou stabilitu
  • neuvěřitelně výkonný motor s mimořádně tichým chodem
  • 12 hlubokých vibračních a pulzačních režimů podráždí klitoris i penis
  • IPX7 vodotěsné provedení pro mokré hrátky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 9,7 cm, celková šířka 5,5 cm, celková hloubka 3,2 cm, vnitřní průměr kroužku roztažitelný od 2,6 cm, průměr kroužku pro varlata 3,6 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry