Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kroužek na penis YEQU DESIRES REMOTE CONTROL purple

Kroužek na penis YEQU DESIRES REMOTE CONTROL purple

Silikonový vibrační kroužek DESIRES purple nabízí 10 stupňů vibrací a je ozdoben stříbřením. Možnost dálkového ovládání.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pro ty, kteří holdují sexu za přítomnosti vibračních či erekčních kroužků máme novinku vibrační kroužek DESIRES REMOTE CONTROL v krásné fialové barvě. Kroužek je možné ovládat buďto na něm samotném nebo pomocí dálkového ovladače. Roztažitelný průměr zajistí, že pomůcka bude pasovat většině rozměrů penisů. Kroužek svým tvarem umožní dráždění buďto partnerčina poštěváčku nebo pánské hráze pod varlaty.
Je vyroben z hebkého, velmi příjemného lékařského silikonu, který je hypoalergenní. Ovladač je z ABS plastu a je v bílé barvě. Nabíjení kroužku je snadné díky USB kabelu, který je součástí balení, stejně jako 12V baterie, která pohání dálkový ovladač. Vybírat můžete z 10 stupňů vibrací a pulzací, které jsou velmi silné. Zhruba 3 vteřinovým přidržením kulatého tlačítka hračku zapnete/vypnete, krátkým stiskem regulujete program vibrace. Kroužek je voděodolný, takže si jej s partnerkou můžete užít při koupelnových radovánkách. V případě lubrikace vždy zvolte gel na vodní bázi. Před a po každém použití mu dopřejte hygienu pomocí teplé mýdlové vody nebo speciálním prostředkem určeným na údržbu erotických pomůcek.
Vibrační kroužek DESIRES REMOTE CONTROL purple bude velmi oblíbeným kamarádem obou partnerů, protože kromě prodloužení erekce a oddálení ejakulace vám nabídne dráždění klitorisu i hráze, takže orgasmické výbuchy budou neskutečné!

Proč si vybrat kroužek vibrační YEQU DESIRES REMOTE CONTROL purple:

  • oblíbená erotická pomůcka obou milenců najednou
  • stimulování citlivého klitorisu u žen a hráze u mužů
  • vyrobeno z jemného, na dotek neuvěřitelně hebkého silikonu
  • voděodolné provedení
  • výběr z 10 režimů vibrací a pulzací
  • roztažitelný průměr

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka kroužku 8,5 cm, průměr 3 cm - roztažitelný, délka dráždidla 5,5 cm
Vibrace: ano
Voděodolnost: ano
Pohon: Li-on baterie (kroužek), 12V baterie (ovladač)
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry