Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Masážní hlavice LELO SMART WAND MASSAGER MEDIUM černá

Masážní hlavice LELO SMART WAND MASSAGER MEDIUM černá

Vodotěsný silikonový vibrátor LELO SMART WAND MASSAGER MEDIUM s ohebnou hlavicí, s 10 rychlostmi, programy pulzací a chytrou funkcí "doteku pokožky".
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Těžký den v práci, mnoho úkolů za vámi a nyní jen vidina odpočinku a relaxace. Udělejte si tyto okamžiky o něco příjemnější a pořiďte si prvotřídní masážní hlavici v podání vibrátoru LELO SMART WAND MASSAGER MEDIUM v tajemné černé barvě. Pružná hlavice je přímo určená k masáži kteréhokoliv místečka na vašem či partnerově těle. Jak již z názvu vyplývá, střední velikost vám padne tak akorát do ruky pro co nejpohodlnější manipulaci. Značka LELO nikdy nezklame co se týče designu, funkcí a materiálu.
Vibrátor je z ultra jemného silikonu, který vyniká svou hebkostí na dotek. Černá perla je doplněna decentním zlatým zdobením na ergonomicky tvarované rukojeti. Silný motor pohání 10 rychlostí a 8 vibračních a pulzačních režimů. Jeho tichý chod je zcela diskrétní pro použití například v kanceláři a vodotěsné provedení přímo vybízí k vyzkoušení v bazénu či vířivce. Pokud se rozhodnete tohohle krasavce lubrikovat, pak jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození jeho sametového povrchu. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.
Součástí luxusního dárkového balení je vzorek lubrikantu od značky LELO, sametový obal a USB kabel, který kdykoliv doplní "šťávu" vašemu novému mazlíkovi. Při dobíjení bude dioda blikat, po plném nabití bude stabilně svítit.
Na nic nečekejte a nechejte vibrátor LELO SMART WAND MASSAGER MEDIUM black dělat to, co umí nejlépe - svého majitele hýčkat a rozmazlovat...

Ovládání se může zdát složitější, nemusíte se ho však obávat. Po vyjmutí vibrátoru z krabičky bude automaticky v uzamčeném stavu. Bezpečnostní zámek odemknete a kdykoliv znovu zamknete přidržením tlačítek + a - po dobu 5 vteřin. Samotné tlačítko "+" slouží ke spuštění hlavice a zvýšení rychlosti. Naopak "-" sníží vibrační sílu a jeho přidržením se vibrátor vypne. Stisknutím tlačítka se symbolem "()" můžete procházet jednotlivé pulzační programy v případě, že jste plusovým tlačítkem již vibrátor uvedli do chodu. Pokud přidržíte prostřední tlačítko "()", hlavice změní nastavení rychlosti na nejnižší stupeň, budete moci měnit pulzace, při kontaktu s pokožkou se síla vibrací na krátký okamžik zvýší na maximum a poté vibrátor vypne. Pro uvedení do standardního režimu pak stačí opět přidržet prostřední tlačítko. Každá změna v nastavení je oznámena blikajícím podsvícením ovládacího panelu.

Proč si vybrat masážní hlavici LELO SMART WAND MASSAGER MEDIUM:

  • flexibilní hlavice v neodolatelném unisex provedení pro škádlení a masáž celého těla
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • tělo je pokryto hedvábným silikonem ve spojení se zlatým prvkem na rukojeti z ABS plastu
  • kvalitní odolný ABS plast v designu růžového zlata
  • 10 rychlostí a 8 vibračních a pulzačních programů
  • ergonomicky tvarovaný pro pohodlné držení
  • vodotěsné provedení vybízí k vodním radovánkám
  • snadné ovládání pomocí tří tlačítek
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • jednoduchá údržba

Parametry:


Barva: černá, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 22 cm, délka masážní hlavice 5 cm, průměr masážní hlavice 4 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Velikost:
Ovládání:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
22,00 cm
Použitelná délka:
5,00 cm
Průměr:
4,00 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 22 cm, délka masážní hlavice 5 cm, průměr masážní hlavice 4 cm