ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Masážní hlavice a vibrátor s nástavci 2v1 JoyFlesh Graceful růžová

Masážní hlavice a vibrátor s nástavci 2v1 JoyFlesh Graceful růžová

Neuvěřitelně výkonný masážní vibrátor JoyFlesh Graceful z ultra hebkého růžového silikonu. 2 tiché motory s 10 silnými vibracemi a třemi smyslnými nástavci.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy a pánové, uvolněte se a přivítejte jedinečného pomocníka po náročném pracovním dni, který dokáže uvolnit nejen vaše tělo, ale také mysl a dopřeje vám fantastické a neopakovatelné pocity plné vášně a touhy. Přizvěte k sobě do ložnice tento luxusní vibrátor s masážní hlavicí JoyFlesh Graceful v elegantním růžovém designu se stříbrným zdobením. Nechejte se okouzlit jeho hladkým tělem z ultra hebkého a sametově jemného silikonu, který pohladí každičký milimetr vaší pokožky s maximální péčí. Vibrátor lze využít ke smyslné masáži, opojné autoerotice i ke svůdnému škádlení při partnerských hrátkách. Má maličkou flexibilní masážní hlavici, která se dostane pohodlně do všech koutů, kde potěšíte vaše namožené svaly, ale také erotogenní zóny a na druhém konci naleznete rameno, které použijete jako rukojeť či klasický vibrátor. V každém konci se ukrývá extrémně silný a přesto velmi tichý motor, který vám nabídne 10 vzrušujících vibračních a pulzačních režimů. Oba motory pracují samostatně nezávisle na sobě. Stačí popustit uzdu vaší fantazii a jen si užívat nekonečnou vlnu rozkoše, kterou vám tento krasavec rozhodně dopřeje. Pokud jej chcete proměnit v erotický nástroj pro sexy předehru, pak na hlavici nasaďte jeden ze 3 silikonových návleků a vychutnejte si naplno sténání vaší drahé polovičky. Každý návlek má jinou stimulační strukturu pro škádlení různých partií na těle. Ať už milujete masáž bodu G, dráždění klitorisu, análku či bradavek, vždy si přijdete na své. Je zcela na vás, jaký způsob zvolíte a zaručeně vás neomrzí ani po měsíci intenzivních hrách. Ke všemu si jej můžete vzít s sebou do sprchy či do vany, jelikož je plně vodotěsný. Energii mu bez obav doplníte pomocí přiloženého USB kabelu.
Vtáhněte sebe i svůj protějšek do víru blažených intimních prožitků a doprovoďte obě vaše těla na vrchol výbušné extáze.

Jednoduché ovládání vaši atmosféru nevyruší. Krátkým stiskem prostředního tlačítka power zapnete vibrátor. Přivítá vás rozsvícením LED diody. Následnými krátkými stisky vrchního tlačítka spustíte a měníte režimy vibrací a pulzací masážní hlavice a krátkými stisky spodního tlačítka spustíte a měníte jednotlivé vibrace jeho ramena. Vypnete jej opětovným krátkým stiskem prostředního tlačítka power.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat masážní hlavici a vibrátor 2v1 JoyFlesh Graceful:

  • elegantní a jedinečný masážní vibrátor s širokou možností využití
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben stříbrným kroužkem z odolného ABS plastu
  • flexibilní ohebná hlavice se pohodlně dostane do všech míst na těle
  • rukojeť lze použít jako klasický vibrátor
  • dva neuvěřitelně výkonné a tiché motory pracující samostatně
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů pro každý z nich
  • 3 měkké silikonové nástavce pro ještě intenzivnější dráždění erotogenních zón
  • perfektní také pro vášnivou předehru a párové hrátky
  • vodotěsný pro mokré hrátky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 19 cm, použitelná délka ramene 12,5 cm, průměr ramene 3,4 cm, délka hlavice 4,5 cm, průměr 4,3 cm, celková délka nástavců 8,8 cm, 9 cm a 10,2 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Typ:
Velikost:
Ovládání:
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
0,00 cm
Použitelná délka:
12,50 cm
Průměr:
0,00 cm
Podrobnější rozměry: