Zakutálí se vajíčko SVAKOM i k vám? 💋 DÁREK K PRODUKTŮM SVAKOM nad 600,- právě teď! 💋
Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Masážní hlavice le WAND Petite Rechargeable Massager vibrační blue

Masážní hlavice le WAND Petite Rechargeable Massager vibrační blue

Masážní vibrátor le WAND Petite Rechargeable Massager v modré barvě pro vzrušující intimní relax. Má tělo z odolného ABS plastu a hlavici z hebkého silikonu.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dopřejte sobě nebo svému miláčkovi v posteli pohodu a relax a nechejte se unášet na vlnách intenzivních a uvolňujících pocitů rozkoše. Masážní vibrátor le WAND Petite Rechargeable Massager v modré barvě je ideálním společníkem pro sólové nebo párové hrátky. Všestranný pomocník, který v ložnici nesmí chybět. Neexistuje lepší způsob jak rozvolnit a naladit správnou atmosféru, než se oddat smyslné masáži vašeho klína či celého těla. S tím vám pomůže tento vibrátor, který vás se svou flexibilní hlavicí z vysoce kvalitního, jemného a sametově hebkého silikonu bude krásně hladit a laskat. Materiál je zcela bezpečný, neobsahuje latex ani nebezpečné ftaláty. Svými 6 vibračními a pulzačními režimy dopřeje naprostý komfort. Každý vibrační režim ještě posílíte 10 intenzitami síly, takže v konečném důsledku má tento sympaťák neuvěřitelných 60 možností pro splnění vašich tajných přání. Jeho tělo z odolného ABS plastu se perfektně drží v ruce a zajistí přesnou kontrolu nad prováděným blahem. Jeho velkou výhodou je jeho velikost. Skvěle padne do každé dlaně a je vhodný i k cestování, což umocní i možnost cestovního uzamčení pro nechtěné spuštění a také cestovní pytlík, který naleznete v balení. le WAND je dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu. Co oceníte především po náročném pracovním dni je nabídka vzít si jej s sebou do sprchy. Je totiž odolný proti stříkající vodě. Ke všemu je le WAND uložen v pěkné dárkové krabičce.
Taky máte už chuť přestat číst, mluvit a jen si užívat slastné pocity? Neváhejte a dopřejte si jeho služby ihned.

Jednoduché ovládání tohoto mistra si zamilujete. Vibrátor zapnete krátkým stiskem tlačítka +. Tím se dostanete do prvního vibračního režimu a prvního stupně intenzity. Opakovaným stiskem tlačítka + přidáváte intenzitu a tlačítkem - ji ubíráte. Změnu vibračního režimu provedete krátkým stiskem prostředního tlačítka se symbolem vibrace. Vibrátor vypnete opakovanými stisky tlačítka - v závislosti na nastaveném stupni intenzity. Pro aktivaci cestovního zámku mějte vibrátor vypnutý a stiskněte zároveň tlačítko + a - po dobu 3 vteřin. Nadále nebudou tlačítka aktivní. Odemknutí cestovního zámku provedete stejným způsobem.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat masážní hlavici le WAND Petite Rechargeable Massager:

  • výkonný masážní vibrátor na celé tělo
  • flexibilní masážní hlavice z kvalitního hebkého silikonu
  • ergonomicky příjemné tělo z odolného ABS plastu
  • 6 různých vibračních a pulzačních režimů
  • 10 možností nastavení intenzity
  • cestovní zámek a taštička v balení
  • odolný proti vodě pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 25 cm, délka hlavice 5,7 cm, průměr hlavice 4,7 cm, průměr těla 3,6 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry